Buna ziua,
Ma ocup de evidenta contabila la o firma care achizitioneaza deseuri metalice feroase si neferoase de la persoane fizice.
In urma modificarilor legislative, din luna august a.c., pentru veniturile obtinute de persoanele fizice din predarea materialelor susmentionate, se retine la sursa si se varsa la buget impozit pe venit 10%, drept impozit din alte surse. Intrucat numarul de persoane fizice de la care s-au achizitionat deseuri este foarte mare si intrucat termenul de depunere a declaratiei 205 se apropie, va rog, are programul Saga C o facilitate care sa permita preluarea unui numar mare de persoane in D205?
Multumesc.
Impozit retinut la sursa din predarea deseurilor feroase si neferoase
-
popescuf821
-
costanc757
Re: Impozit retinut la sursa din predarea deseurilor feroase si neferoase
Operatii > Intrari pe CNP cu O (borderou de achizitii) , si o sa va preia datele in D205. Cam cum procedati si pentru dividende
Re: Impozit retinut la sursa din predarea deseurilor feroase si neferoase
Buna ziua
Am si eu o firma cu acest obiect de activitate.
Pe 2025 asa am facut cum a precizat "costanc757" Intrarile. (Cu "O" la prima coloana, dar am incercat si cu "n" cu CNP la furnizori PF si la detalii cu tip impzit="Venit din deseu metal"
Dar deocamdata D205 nu preia aceste Intrari.
Fac ceva gresit sau sa astept cu rabdare urmatoarea actualiyare de la Saga?
Multumesc pt raspunsuri.
Am si eu o firma cu acest obiect de activitate.
Pe 2025 asa am facut cum a precizat "costanc757" Intrarile. (Cu "O" la prima coloana, dar am incercat si cu "n" cu CNP la furnizori PF si la detalii cu tip impzit="Venit din deseu metal"
Dar deocamdata D205 nu preia aceste Intrari.
Fac ceva gresit sau sa astept cu rabdare urmatoarea actualiyare de la Saga?
Multumesc pt raspunsuri.