Facturi importate fara produse, doar valoarea totala

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
buciumanm121

Facturi importate fara produse, doar valoarea totala

#1 Mesaj de buciumanm121 »

Buna seara,

Va deranjez cu o problema, am importat baza de date a unei firme, apar toate facturile emise dar fara continut, adica nu apare niciun produs ci doar valoarea totala a acestora.
Este o problema de import sau am setat eu ceva gresit?

Multumesc!

herganiec

Re: Facturi importate fara produse, doar valoarea totala

#2 Mesaj de herganiec »

ai restaurat baza de date cre, nu importat..
verifica dacă apar articolele contabile..
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

balazse246

#3 Mesaj de balazse246 »

Pentru buciumanm121
Ar trebui sa oferi mai multe detalii cu ce intelegi prin "importat baza de date a unei firme", sa stim exact ce ai facut.

buciumanm121

#4 Mesaj de buciumanm121 »

Buna ziua! Va explic in detaliu, am instalat Saga pe PC, din interfata Saga Web am salvat baza de date si am preluat-o pe PC deoarece nu am avut acces la PC-ul pe care a fost programul instalat initial (server).

ciucam544

#5 Mesaj de ciucam544 »

Este o situatie contextuala pe care dvs. nu o explicati corect. Faceti referire la import baza de date, facturi emise fara continut, saga web, preluare , server.
Preluarea ce inseamna la dvs., restaurare din arhiva descarcata sau import ? Ce relatie este intre PC-ul pe care a fost instalat initial (server) si Saga Web. Este aceeasi baza de date?
Cumva pe PC-ul initial a fost contabilitate cantitativ-valorica si apoi pe Saga Web s-a trecut la global-valorica? Daca folositi SagaWeb dece doriti preluare pe alt PC si nu conectare direct la baza. Nu aveti acces la cheia RSA ?

buciumanm121

#6 Mesaj de buciumanm121 »

Imi cer scuze daca explicatiile sunt vagi, este prima mea interactiune cu acest program. Fosta contabila a activat licentele Web pentru firmele mele, eu am descarcat salvarile de baze de date de acolo si le-am importat/restaurat pe un PC cu licenta proaspata pentru programul Saga. S-au importat/restaurat mare parte din date (clienti, furnizori, jurnale de banca, casa, articole, etc) doar la iesiri, adica la facturile emise si preluate in program nu apare niciun produs. Clientul este in regula, suma totala, de asemenea, dar totul este gol in cadrul facturilor din ultimii doi ani. Am incercat exportul din Smartbill si importul in programul Saga, imi arata ca importa 929 de inregistrari insa tot raman fara produse.

ciucam544

#7 Mesaj de ciucam544 »

Dar cand folositi sagaweb cu browser de internet, acolo apar informatiile pe care le cautati ? Daca ati "importat/restaurat" (se pare ca inca nu face-ti diferenta), poate detaliati ce comenzi ati dat si unde.
Arhiva care ati descarcat-o din sagaweb trebuie restaurata in programul saga desktop. Se creeaza o firma goala cu acelasi cod fiscal (Administrare > Configurare Societati > Adaug), se valideaza pe zero (Preluare date contabile > Validare), apoi se restaureaza (Administrare > Intretinere BD > Restaurare) din acea arhiva cu terminatia _FB3.zip

buciumanm121

#8 Mesaj de buciumanm121 »

Nu apar in Saga Web decat din octombrie pana acum, restul sunt "goale". Se poate sa fi ales gresit data de preluare a datelor contabile?

Scrie răspuns