salariati puncte lucru
salariati puncte lucru
Avand in vedere prevederile legale privind punctele de lucru cu minim 1 salariat pentru obtinerea situatiilor corecte trebuie :
-sa inscriem loc de munca ptr fiecare salariat
-sa deschidem analitice la conturile de salarii/contributii pe fiecare punct de lucru
In aceste conditii obtinem: state plata ptru fiecate punct de lucru, note contabile salarii pentru fiecare punct lucru, d112 pentru fiecare punct de lucru?
Precizez ca am obtinut cif pentru fiecare punct de lucru
Multumesc
-sa inscriem loc de munca ptr fiecare salariat
-sa deschidem analitice la conturile de salarii/contributii pe fiecare punct de lucru
In aceste conditii obtinem: state plata ptru fiecate punct de lucru, note contabile salarii pentru fiecare punct lucru, d112 pentru fiecare punct de lucru?
Precizez ca am obtinut cif pentru fiecare punct de lucru
Multumesc
-
ionescui187
Re: salariati puncte lucru
Defalcarea pe puncte de lucru se face doar pentru impozitul pe salarii, nu si pentru celelate contributii, veti avea in continuare o singura D112, dar la sectiunea F (impozitul pe venituri din salarii ) va aparea defalcat pt sediu principal (daca e cazul ) si toate cif-urile punctelor de lucru
Saga face singur asta, de asemenea poate genera statele pentru fiecare punct de lucu, trebuie doar sa completati la Fisiere-Filiale CIF-urile punctelor de lucu apoi la Fisiere -Salariati completata coloana 4 (punct de lucru)
Ce ati atasat la 060? CIF-ul vine pe SPV sau tb ridicat de la Administratia Financiara?
Saga face singur asta, de asemenea poate genera statele pentru fiecare punct de lucu, trebuie doar sa completati la Fisiere-Filiale CIF-urile punctelor de lucu apoi la Fisiere -Salariati completata coloana 4 (punct de lucru)
Ce ati atasat la 060? CIF-ul vine pe SPV sau tb ridicat de la Administratia Financiara?
am atasat copie contract inchiriere, copie ci administrator, certificat onrc ptr administrator desemnat.
Pentru un punct am primit in 5 zile cif in spv, altul mai tarziu
dupa ce priimesti cif se depune d700 pentru declarare impozit salarii la cif respectiv
Pentru un punct am primit in 5 zile cif in spv, altul mai tarziu
dupa ce priimesti cif se depune d700 pentru declarare impozit salarii la cif respectiv
De ce să atașați așa ceva? Aș aprecia baza legală. Ce relevanță are CI administrator? De ce copie contract de închiriere? Repet: apreciez indicarea bazei legale nu un mesaj de genul "așa a cerut ANAF".
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
tobosv790
Deci, în concluzie, la 060 se atașează sau nu ceva? "This is the question "
Deci este bază legală? ANAF poate solicita documente doveditoare că ai sediu secundar acolo, iar eu zic că un constatator de la ONRC este mai mult decât doveditor. Să nu spun că nu ar trebui nici ăla din moment ce ANAF ar avea acces la ONRC.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
tobosv790
Voi încerca să trimit 060 fără nimic atașat. Completat cu datele cerute de formular și atât. Să văd ce se întâmplă. Vă țin la curent.
Am depus 060 cu atasament zip constatator de informare si declaratie administrator(atat) pe e-guvernare, aseara am verificat pe m.finante (cautare dupa denumire) si am cui pentru puncte de lucru. pe m.finante cautare dupa cui , am introdus cui punct de lucru si am vector 0 . Oare ar trebui si un 700 pentru inregistrare impozit salarii punct de lucru?