Buna ziua! Daca se trece la Saga Web, se poate lucra concomitent si pe varianta veche?
caz concret: in Saga web nu exista Import Date din fisiere xml/dbf.
Am clienti de ride sharing - flote cu multe masini, deci cu multe bonuri de combustibil. Eu mi-am facut un fisier dbf din care import in conta aceste bonuri, sa nu bag manual chiar si 1000 de bonuri lunar.
Vreau sa pot importa aceste fisiere in varianta client-server, dar sa pot lucra si in Web.
Se poate?
Import date in Saga Web
-
brihac aurelb
Re: Import date in Saga Web
Buna ziua, am incercat pe saga desktop sa import un fisier dbf pt intrari, preluat de la un client care isi prelucreaza singur nir-urile, insa dupa ce aleg calea fisierului nu imi apare nimic de importat. Unde gresesc? Nu mai functioneaza ca inainte? Practic nu mai functioneza vechile metode de import ?
Când se deschide ecranul în care poți alege fișierul, la „Files of type”, alegeți dbf.
-
brihac aurelb
inainte de ultimul update la 598, asa imi arata, acum este diferit. nu pot alege files of type
Caseta cu "files of type" se foloseste de resurse ale windows si nu a programului saga. Puneti *.* la selecteaza fisierul si or sa apara toate fisierele disponible in calea selectata.