Buna ziua,
Va rog, Tații își pot lua maximum 15 zile de concediu de paternitate.
Cum inregistran in statul de salarii acest concediu ?
Va multumesc mult
cum inregistran in statul de salarii 15 zile de concediu de paternitate
Re: cum inregistran in statul de salarii 15 zile de concediu de paternitate
Mergeti pe salariatul respectiv (in statul de plata al lunii in care veti acorda acest concediu)
Tot in partea de jos (la mijlocul ecranului), apasati CONCEDII, mergeti la CONCEDII/ SUSPENDARI,etc; aici adugati concediu pentru parinti.
Salvati
Validati
Tot in partea de jos (la mijlocul ecranului), apasati CONCEDII, mergeti la CONCEDII/ SUSPENDARI,etc; aici adugati concediu pentru parinti.
Salvati
Validati
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
În niciun caz concediu pentru părinți. Acesta este pentru altceva. Nu există suport pentru concediul de paternitate. Lăsați timp lucrat și în pontaj în setați ca atare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Atunci mai exista o posibilitate
In anul in care se acorda acel concediu paternal, modificatila SALARIATI (unde adaugati contractele de munca) la acel salariat inca 15 zile; admitem ca acum are 20 zile, modificati si treceti 35. Nu uitati ca anul urmator sa modificati din nou numarul de zile la acel de 20 cat a fost conform contractului de munca.
In anul in care se acorda acel concediu paternal, modificatila SALARIATI (unde adaugati contractele de munca) la acel salariat inca 15 zile; admitem ca acum are 20 zile, modificati si treceti 35. Nu uitati ca anul urmator sa modificati din nou numarul de zile la acel de 20 cat a fost conform contractului de munca.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.