PROBLEME VALIDARE ANAF D112 PT PUNCT LUCRU

fediuca

PROBLEME VALIDARE ANAF D112 PT PUNCT LUCRU

#1 Mesaj de fediuca »

Buna seara,
Va rog sa imi spuneti daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema si cum a solutionat-o:
In Ianuarie am depus D060 pt deschidere punct de lucru, mi s-a alocat cod fiscal separat, l-am introdus in Saga pt fiecare salariat in parte. Mi-a dus sumele aferente impozitului corect in D112, insa validarea Anaf da eroare pe motiv ca CIF sediu secundar nu apartine sediului principal din declaratie. Am verificat toate datele transmise si sunt corecte.
Multumesc anticipat pt raspuns!

chiritam887

Re: PROBLEME VALIDARE ANAF D112 PT PUNCT LUCRU

#2 Mesaj de chiritam887 »

A ti urmat pasii pentru creare punct de lucru in saga? exista un video ! eu am facut ca acolo si apoi am validat fara probleme
https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=punct+de+lucru+saga&&mid=CD855DCDF8CAABC713D1CD855DCDF8CAABC713D1&FORM=VRDGAR

fediuca

#3 Mesaj de fediuca »

Da: am bifat ca societatea are filiale/puncte de lucru, am introdus filiala, am adaugat la fiecare salariat in parte codul fiscal al filialei. Declaratia in sine se valideaza, acest mesaj de eroare imi apare in recipisa, dupa incarcarea ei pe e-guvernare.

camere

#4 Mesaj de camere »

Cu ce dată este alocat CIF?

savug397

#5 Mesaj de savug397 »

fediuca scrie: Mar Feb 24, 2026 8:31 pm Da: am bifat ca societatea are filiale/puncte de lucru, am introdus filiala, am adaugat la fiecare salariat in parte codul fiscal al filialei. Declaratia in sine se valideaza, acest mesaj de eroare imi apare in recipisa, dupa incarcarea ei pe e-guvernare.
Cum ai rezolvat problema cu mesajul ANAF?

Scrie răspuns