Stergerea facturilor si datelor contabile precedente lunii de incepere a folosirii programului

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
tomav461

Stergerea facturilor si datelor contabile precedente lunii de incepere a folosirii programului

#1 Mesaj de tomav461 »

Buna ziua,

Cum sterg facturile importate din SPV de inainte de luna de incepere a folosirii programului?
Facturile sunt validate si nu pot sa le mai sterg acum, imi zice data documentului este precedenta ultimei inchideri de gestiune. am incercat sa devalidez lunile si sa duc data de incepere a programului mai in spate si tot nu se pot devalida si sterge.
Ultima oară modificat Mar Mar 10, 2026 11:09 am de către tomav461, modificat 1 dată în total.

balazse246

Re: Stergerea facturilor si datelor contabile precedente lunii de incepere a folosirii programului

#2 Mesaj de balazse246 »

Cumva ai setat initial o luna de incepere de utilizare a programului, ai importat facturile si inregistrat, dupa care ai revenit si modificat luna de incepere?

tomav461

Re: Stergerea facturilor si datelor contabile precedente lunii de incepere a folosirii programului

#3 Mesaj de tomav461 »

Da, am luat facturile in ianuarie, februarie, martie 2025, apoi am modificat luna de incepere a programului din aprilie 2025 si am lucrat asa. acum vreau sa inchid anul 2025 si imi aduce solduri din traznzactiile anterioare. vreau sa fac balanta incepand cu luna aprilie 2025.
Pana la 31 martie am balanta facuta in alt program.

balazse246

#4 Mesaj de balazse246 »

Ai facut o strutocamila, si nu asa se lucreaza, ca doar nu lucrezi doar valoric, ci cantitativ-valoric.
Nu inteleg de ce acum in 2026 ti-ai dat seama ca ceva nu ii ok pentru inceput de 2025.
Eu ma abtin sa ofer o solutie, deoarece ar trebui verificat baza de date.
Poate cineva cu mai multa experienta pe acest aspect poate oferii o solutie, sau poate ar trebui sa contactezi echipa Saga si au ei o solutie.

tomav461

#5 Mesaj de tomav461 »

E okay, multumesc.

Scrie răspuns