Buna ziua
Declaratia 112 pentru luna martie este cu erori - nu caluleaza bine zile/ore lucrate in luna
Probabil se va actualiza declaratia
Multumesc
declratia 112
Re: declratia 112
Buna ziua.
Actualizati programul chiar daca este aceeasi versiune, 602, prin Actualizare automata din meniul Ajutor.
Actualizati programul chiar daca este aceeasi versiune, 602, prin Actualizare automata din meniul Ajutor.
Buna ziua
Este suficient pe server, sau trebuie si pe statiile de lucru?
Multumesc!
Este suficient pe server, sau trebuie si pe statiile de lucru?
Multumesc!
Actualizati programul pe statia\statiile care se lucreaza, de preferat peste tot. Pe server se actualizeaza prioritar, doar cand se schimba structura bazelor de date (trecearea la alta versiune).
Re: declaratia 112
Bună ziua,
Nu reușesc sub nici o formă să generez declarația 112, orice am făcut, mă întreabă permanent cu ce vreau să deschid fișierul .xdp. Nu sunt nici expertă în programare și umblat prin mațele programelor.
Nu reușesc sub nici o formă să generez declarația 112, orice am făcut, mă întreabă permanent cu ce vreau să deschid fișierul .xdp. Nu sunt nici expertă în programare și umblat prin mațele programelor.
alegi Adobe acrobat reader. daca nu il ai trebuie instalat de cineva care se pricepe.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
-
bulgarum239
cum completam in saga un student cu 4 ore?