Buna ziua,
Avem 3 licente. Una veche de prin 2012 si 2 de anul trecut ( expirate anul acesta si luate altele noi ). Saga este in retea pe server ( 3 calculatoare - 1 cu licenta cea mai veche si 2 cu licente noi). Nu este recunoscuta decat licenta veche pe calculatorul meu ca si administrator, celelalte 2 calculatoare nu recunosc licentele si au ca mesaj : Nu aveti nici o licenta activa pentru acest program.
Plus credentialele mele dedesubt.
Ce trebuie facut ca sa fie recunoscute licentele si sa functioneze saga si pe celelalte 2 calculatoare?
Multumesc si zi cu spor!
licente saga
Re: licente saga
Aveti in contul dvs. pe site, lista cu licente. Pe calculator in programul saga, verificati pe cel care merge, ce cod de licenta este activat (Meniu>Ajutor>Despre...) Va intoarceti in lista cu licente si anulati codurile care nu functioneaza (ID Activare Licenta). Apoi pe fiecare calculator redeschideti si reactivati saga, completand corect credentialele. Deobicei se reactiveaza singur daca licenta nu mai are alt cod de activare trecut in lista cu licente. Apoi verificati ce coduri de activare aveti pe fiecare calculator (Meniu>Ajutor>Despre...) si la Informatii suplimentare in lista cu licente, treceti detaliile calculatorului, sa stiti care licenta e instalata unde.
-
paraschivf358
Multumesc frumos! Zi cu spor!
Am o licenta pe calculator pentru o singura firma si am trecut in web cu aceeasi firma(acelasi CUI).Ce se lucreaza pe web nu ar trebui sa se vada pe ambele calculatoare?Eu asa am inteles ca web-ul este o posibilitate de a lucra si de pe un laptop.Daca preiau o baza de date din alta locatie ,nu web,de ce nu-mi da posibilitatea sa o instalez pe destop,ci imi cere sa ma conectez cu webul?Si pe web,de ce nu-mi restaureaza baza de date din alta locatie?Pentru cei care tin contabiliotatea doar pentru o firma ,care e sensul web-ului daca nu am acces la datele de pe ambele calculatoare?Multumesc!
Se vede de pe oricare calculator pe care instalati si configurati programul saga sa se conecteze la acea baza de date din sagaweb, cu ajutorul fisierului .RSA (primit pe mail cand ati activat primul cod fiscal in licenta web) si utilizatorul (si parola) care are acces la acel cod fiscal. De restaurat se poate restaura si din pc in baza sagaweb si invers.
Dar la restaurare din saga web in baza locala, se face doar intr-o societate nou creeata (cu acelasi cod fiscal), nu mai merge sa mai accesati cu restaurare, peste o baza veche migrata in web. (ma rog, se poate, dar cu comenzi specifice din Avansat).
Daca aveti o urgenta si clarificari legat de configurare, lasati un contact whatsapp in mesaj privat si va ajut.