browser neautorizat
browser neautorizat
Buna. Intampin o problema la accesarea SAGA WEB. Ieri pe parcursul zilei nu a fost nici o problema, dar spre seara am incercat sa ma loghez, si surpriza, mi-a venit mesaj ca browserul nu este autorizat. Cred ca si-a facut ceva update Edgeul si a sters toate coockiurile, si salvarile, am patit la majoritatea platformelor la care era logat, inclusiv google. Problema este ca nu mai am acces la adresa de mail care este inregistrata la Saga, pentru contul acesta. Mentionez ca licenta actuala expira in 18.06.2026, si o sa migrez contul pe alt utilizator, alta firma. Firma pe care a fost creat contul web pentru societatea in cauza, a fost creata in contul unei societati care este in insolventa si nu mai prelungesc licenta pe aceasta societate, ci o migrez pe societatea functionala. Cum fac sa pot accesa saga web, sa re autorizez browserul, pentru a avea acces la baza de date si ulterior sa pot migra in contul nou baza de date.
Re: browser neautorizat
Trimiteți mail la SAGA.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Am trimis, mi-au trimis proforma pe noua firma. Dar normal ar trebui sa ma ajute sa acces si azi si maine de pe licenta veche. de o ora stau si astept un raspuns la mail. Alta varianta de contact nu este cu ei. Aveam un nr vechi de telefon care imi zice sa trimit mail sau pe chat. Sectiune Chat nu este pe site, doar acest forum.
Există și chat pe site. În dreapta jos. Trebuie să așteptați să se încarce.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.