mutare program pe alt calculator
mutare program pe alt calculator
Buna ziua. am incercat sa mut programul pe alt calculator dar cred ca am anulat programul de pe vechiul calculator innainte sau sarind un pas, Cand am reluat procedeul de mutare, nu am mai reusit sa fac mutarea si am musai nevoie de datele introduse in programul de pe vechiul calculator. Va rog frumos sa ma ajutati in rezolvarea acestei situatii.
Re: mutare program pe alt calculator
1- Atasati la vechiul pc un hdd extern sau un stick de memorie
2- Copiati din vechiul pc tot directorul SAGA C 3.0 si directorul TEMP.
3- De pe dispozitivul extern copiat totul in noul PC. Tineti minte calea unde ati copiat.
4- Intrati cu user si Pass in sagasoft, descarcati softul original. Nu descarcati "updateuri".
5- Instalati softul SAGA C3.0 in/pe adresa unde ati copiat arhiva.
6- Dupa instalare, intrati in SAGA. Nu o sa va lase.
7- Mergeti iar cu user si pass in SAGAsoft.ro si stergeti/anulat credentialele vechi.
8 - Deschideti SAGA si va functiona fara probleme.
Cu acesti pasi am facut in luna mai, 5 schimbari de PC-uri.
Dar atentie daca ati mai facut aceste schimbari.
Sunt posibile doar 3 per licenta, sau daca ati urmat pasii.
Sau mergeti pe YOUTUBE, cautati mutare SAGA si aveti un tutorial video, step/by/step.
Succes!
2- Copiati din vechiul pc tot directorul SAGA C 3.0 si directorul TEMP.
3- De pe dispozitivul extern copiat totul in noul PC. Tineti minte calea unde ati copiat.
4- Intrati cu user si Pass in sagasoft, descarcati softul original. Nu descarcati "updateuri".
5- Instalati softul SAGA C3.0 in/pe adresa unde ati copiat arhiva.
6- Dupa instalare, intrati in SAGA. Nu o sa va lase.
7- Mergeti iar cu user si pass in SAGAsoft.ro si stergeti/anulat credentialele vechi.
8 - Deschideti SAGA si va functiona fara probleme.
Cu acesti pasi am facut in luna mai, 5 schimbari de PC-uri.
Dar atentie daca ati mai facut aceste schimbari.
Sunt posibile doar 3 per licenta, sau daca ati urmat pasii.
Sau mergeti pe YOUTUBE, cautati mutare SAGA si aveti un tutorial video, step/by/step.
Succes!
Da, dar cred ca am anulat licenta de pe vechiul calculator, innainte de a urma toti psaii necesari mutarii. Vreau sa ma ajutati sa fac aceasta mutare,in conditiile descrise anterior.
Pai nu se intelege ? Daca ati anulat licenta pe calculatorul vechi nu mai poate fi reactivata. Doar o alta licenta la reinnoire sau la alta achizitionare. Datele dumneavoasta sunt acele fisiere din folderele numerice care contin CONT_BAZA.FDB. Trebuie doar sa copiati acele foldere intr-un alt calculator unde ati instalat si activat saga de la zero. Dupa copiere, saga identifica acele baze si recreaza indexul cu societati. Apoi puteti lucra in ele la a2a redeschidere. Lasati un contact whatsapp in privat si va ajut daca nu reusiti.
Buna ! Nu stiu ce nu fac bine dar nu reusesc sa mut programul pe alt laptop... M-am zapacit de tot!
Incercati si altfel decat in tutorial. Pe noul calculator instalati saga kit complet si activati (initial anulati activarea veche din vechiul calculator din contul dvs. saga, din portal). Nu adaugati nici o societate. Apoi din calculatorul vechi copiati doar folderele numerice (0001,..,0xxx) si le salvati in noua instalare pe noul calculator. Dupa ce deschideti programul va descoperii societatile si apoi puteti lucra.
-
stanescue731
Dl.CiucaM,Porumbelul alb si DL.Balazase,oamenii de baza ai forumului Saga.Avem pentru ce sa va multumim!