Ca si mod de operare m-am gandit la urmatoarele si va rog sa imi spuneti daca si unde gresesc si cum s-ar mula Saga pe cerintele mele
Am sa exclud din monografie in mod voit conturile de TVA pentru ca ele nu fac obiectul nelamuririlor mele
intrarile de materii prime :
301 - 401 - aici e clara treaba , se listeaza nir ...
problema mea este ca trebuie sa "produc" Kebabul
exista un raport de productie dar nu stiu exact cum sa il folosesc
presupun ca imi trebuie o reteta pe care sa o introduc in raport care sa genereze un consum 601 - 301 si concomitent productia kebabului 345 - 711, iar la vanzare trebuie sa am 4111-701 si concomitent descarcarea de gestiune 711- 345
Cu alte cuvinte , teoria imi e destul de clara dar nu stiu cum sa o pun in practica in program si aici as avea nevoie de ajutorul vostru pentru care va multumesc anticipat.
PS : daca cumva am gresit in abordarea contabila , si sunt alte cai mai simple de a face asta va rog sa nu ezitati , accept orice sfat si va multumesc pentru el
