CONT 8035
-
CONT 8035
cum fac sa introduc fiecare obiect de inventar in parte in contul 8035 si sa-mi pot lista o fisa a obiectelor de inventar , daca acestea sunt cumparate inaine de a lucra cu acest program. cunosc obiectele , valoare pt fiecare . si valoarea lor totala( normal).
- fagarasa176
Re: CONT 8035
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
multumesc
am inteles ca trebuie introduse doar cele date in folosinta deja , iar cele achizitionate de cand lucrez cu programul , si date in folosinta ,ar trebui sa imi apara in cont 8035,...si mie de ce nu imi apare nimic?
sau n-am priceput bine?
am inteles ca trebuie introduse doar cele date in folosinta deja , iar cele achizitionate de cand lucrez cu programul , si date in folosinta ,ar trebui sa imi apara in cont 8035,...si mie de ce nu imi apare nimic?
sau n-am priceput bine?
- fagarasa176
Corecthalastauanc scrie: am inteles ca trebuie introduse doar cele date in folosinta deja
Trebuie sa apara daca au fost introduse corect, adica pe gestiune, si date in folosinta din meniul Operatiuni-->Alte operatiuni cu stocuri-->Dare in folosinta ob. inv.halastauanc scrie: iar cele achizitionate de cand lucrez cu programul , si date in folosinta ,ar trebui sa imi apara in cont 8035,...si mie de ce nu imi apare nimic? sau n-am priceput bine?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-

inseamana ca nu aveti si partea de stocuri din Saga , lucrati doar cu Contabilitatea. de aceea nu veti putea tine evidenta cantitativa-valorica a O.I.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Se va genera la validarea optiunii "inregistrare operatii contabile aferente stocurilor" de la "inchidere luna".