CONT 8035

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
halastauanc

CONT 8035

#1 Mesaj de halastauanc »

cum fac sa introduc fiecare obiect de inventar in parte in contul 8035 si sa-mi pot lista o fisa a obiectelor de inventar , daca acestea sunt cumparate inaine de a lucra cu acest program. cunosc obiectele , valoare pt fiecare . si valoarea lor totala( normal).

fagarasa176

Re: CONT 8035

#2 Mesaj de fagarasa176 »

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

halastauanc

#3 Mesaj de halastauanc »

multumesc
am inteles ca trebuie introduse doar cele date in folosinta deja , iar cele achizitionate de cand lucrez cu programul , si date in folosinta ,ar trebui sa imi apara in cont 8035,...si mie de ce nu imi apare nimic?
sau n-am priceput bine?

fagarasa176

#4 Mesaj de fagarasa176 »

halastauanc scrie: am inteles ca trebuie introduse doar cele date in folosinta deja
Corect
halastauanc scrie: iar cele achizitionate de cand lucrez cu programul , si date in folosinta ,ar trebui sa imi apara in cont 8035,...si mie de ce nu imi apare nimic? sau n-am priceput bine?
Trebuie sa apara daca au fost introduse corect, adica pe gestiune, si date in folosinta din meniul Operatiuni-->Alte operatiuni cu stocuri-->Dare in folosinta ob. inv.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

halastauanc

#5 Mesaj de halastauanc »

:( eu nu am " alte operatiuni cu stocuri" la mine sub imobilizari, e direct registru de casa, le-am dat in folosinta in operatii- intrari.daca ma uit la fise de conturi, la note, la proces vb de dare in folosinta , totul mi se pare ok , dar imi lipsea si asta.

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

inseamana ca nu aveti si partea de stocuri din Saga , lucrati doar cu Contabilitatea. de aceea nu veti putea tine evidenta cantitativa-valorica a O.I.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

balazse

#7 Mesaj de balazse »

Se va genera la validarea optiunii "inregistrare operatii contabile aferente stocurilor" de la "inchidere luna".

Scrie răspuns