Emitere factura!
Emitere factura!
Buna dimineata stimati colegi! Vreau sa emit o factura catre Germania (s a facut un WEB DESIGN) .Beneficiarul este un cabinet de medici si nu au TVA si nici macar un CUI ( au alt statut medicii acolo) ,intrebare: cum emit fActura cu TVA? nu o pot inregistra in D 390 neavand CUI ! Va rog un sfat !
Ultima oară modificat Joi Mar 24, 2016 8:49 am de către garbaceab, modificat 1 dată în total.
Re: Emitere factura!
O inregistrez in iesiri valuta cu F -FACTURA ,nu? si in cazul asta nu apare in D390 si nici in D 394 a? nu stiu unde sa o inregistrez ? In iesiri valuta la F - si platim TVA -ul nu? Rog ajutor.
Daca este cu TVA ce sa caute in D390?
Intreb si eu
Intreb si eu
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
- fagarasa176
TVA'ul il plateste cumparatorul, tu doar il colectezi si il dai la statgarbaceab scrie:si platim TVA -ul nu?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Da, aveti dreptate ...exprimarea mea e gresita , colectez TVA si il dau la stat! Legat de D390 ...nu are cum asa e ,dar nici in D 394 ? adica nu o declar pe nicaieri ? e corect unde am inregistrat o? IN iesiri valuta ca si factura ?
- fagarasa176
D-vs macar stiti ce se declara in D394 avand in vedere ca intrebati asa ceva?garbaceab scrie:,dar nici in D 394 ?
394 Declaraţie informativă privind livrările/prestarile şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
No comment........oboseala!Multumesc si scuze!