Emitere factura!
Emitere factura!
Buna dimineata stimati colegi! Vreau sa emit o factura catre Germania (s a facut un WEB DESIGN) .Beneficiarul este un cabinet de medici si nu au TVA si nici macar un CUI ( au alt statut medicii acolo) ,intrebare: cum emit fActura cu TVA? nu o pot inregistra in D 390 neavand CUI ! Va rog un sfat !
Ultima oară modificat Joi Mar 24, 2016 8:49 am de către garbaceab, modificat 1 dată în total.
Re: Emitere factura!
Emiteti factura cu TVA
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
O inregistrez in iesiri valuta cu F -FACTURA ,nu? si in cazul asta nu apare in D390 si nici in D 394 a? nu stiu unde sa o inregistrez ? In iesiri valuta la F - si platim TVA -ul nu? Rog ajutor.
Daca este cu TVA ce sa caute in D390?
Intreb si eu
Intreb si eu
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
- fagarasa176
TVA'ul il plateste cumparatorul, tu doar il colectezi si il dai la statgarbaceab scrie:si platim TVA -ul nu?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Da, aveti dreptate ...exprimarea mea e gresita , colectez TVA si il dau la stat! Legat de D390 ...nu are cum asa e ,dar nici in D 394 ? adica nu o declar pe nicaieri ? e corect unde am inregistrat o? IN iesiri valuta ca si factura ?
- fagarasa176
D-vs macar stiti ce se declara in D394 avand in vedere ca intrebati asa ceva?garbaceab scrie:,dar nici in D 394 ?
394 Declaraţie informativă privind livrările/prestarile şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
No comment........oboseala!Multumesc si scuze!