Va multumesc! Am actualizat si a mers.balazse246 scrie: ↑Mie Iul 02, 2025 6:09 pm Actualizeaza programul, in mod normal acest lucru a fost rezolvat.
Daca totusi nu vezi cele postate pe blog (pentru cazul in care nu exista inregistrari):
https://www.sagasoftware.ro/saf-t-sfaturi-practice/
SAF-T - declaratia 406
Re: SAF-T - declaratia 406
Buna ziua! Ce inseamna ,,nu am putut detecta tipul Smart Cardului, fie este un tip nou, fie pinul introdus nu este corect; Mentionez ca pinul este corect.E prima mea declaratie 406, la o firma nou infiintata.Pana la ce data se depune aceasta declaratie?
Inseamna ca nu ati citit si nu cunoasteti ca Saf-t D406 nu se certifica(semneaza) prin intermediul aplicatiei ANAF Dukintegrator, care nu este actualizata. Xml-ul generat cu saga se deschide in Dukintegrator si DOAR se valideaza si genereaza pdf-ul.
NU SE SEMNEAZA. Aveti butonul deasupra Validare + creare PDF. Semnarea se face in Acrobat Reader cu butonul Certificates (penita cyan).
Si da e o corvoada. Recomand intai generarea tuturor xml-urilor D406 la firmele care le aveti. Apoi separat cu Dukintegrator validarea si generarea de pdf-uri, folder cu folder la fiecare firma. Si apoi iar cu Acrobat Reader semnarea. In unele situatii e de preferat sa tineti un pdf semnat deschis si in paralel sa semnati si celelalte pdf-uri, astfel nu trebuie sa introduceti pinul de verificare la fiecare document.
NU SE SEMNEAZA. Aveti butonul deasupra Validare + creare PDF. Semnarea se face in Acrobat Reader cu butonul Certificates (penita cyan).
Si da e o corvoada. Recomand intai generarea tuturor xml-urilor D406 la firmele care le aveti. Apoi separat cu Dukintegrator validarea si generarea de pdf-uri, folder cu folder la fiecare firma. Si apoi iar cu Acrobat Reader semnarea. In unele situatii e de preferat sa tineti un pdf semnat deschis si in paralel sa semnati si celelalte pdf-uri, astfel nu trebuie sa introduceti pinul de verificare la fiecare document.
- balazse246
Pentru ciucam544
In DUKIntegrator exista si butonul "validare+creare pdf semnat".
De ce zici "DOAR se valideaza si genereaza pdf-ul" cand poti obtine unul semnat?
Ii drept ca trebuie sa ai un certificat care este acceptat, dar asta ii alta problema.
In DUKIntegrator exista si butonul "validare+creare pdf semnat".
De ce zici "DOAR se valideaza si genereaza pdf-ul" cand poti obtine unul semnat?
Ii drept ca trebuie sa ai un certificat care este acceptat, dar asta ii alta problema.
nu la saf-t d406 care nu este pdf inteligent
- balazse246
Nu exista D406 inteligent. Nu prea inteleg raspunsul.