SAF-T - declaratia 406

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
Scrie răspuns
stoicai548

Re: SAF-T - declaratia 406

#286 Mesaj de stoicai548 »

Mulțumesc pentru răspuns.

dutue807

#287 Mesaj de dutue807 »

Buna ziua !
Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarele 2 situatii:

1. In jurnalul de banca , la " nr. Document" eu introduc ca si document "extras", acesta fiind documentul care sta la baza inregistrarii operatiunilor efectuate prin banca

- In xml-ul declaratiei 406 , la PaymentRefNo , imi preia "extras" din jurnalul de banca

Conform Schema SAF-T , acest PaymentRefNo , ar trebui sa fie un numar unic( camp obligatoriu) , ori in cazul de fata , eu am " extras" pentru toate operatiunile din zi. Sa pun in loc de "extras" un numar pe care sa il incrementez la fiecare inregistrare din zi ....mi se pare ca e ca si cum in loc se nr chitantelor de la furnizori as trece la fel un numar incrementat la fiecare chitanta

2: in fisierul XML , imi preia soldul contului 8035 . Am cautat prin documentatia SAF-T si nu am gasit nimic din care sa reiasa ca acest cont trebuie sau nu declarat . Ma gandesc , ca acest avand legatura cu evidenta obiectelor de inventar date in folosinta , obiecte de inventar care nu se raporteaza nici in raportarea stocurilor ( la cerere ) ma gandesc ca cu atat mai putin acesta ar trebui reflectat in D406

Multumesc anticipat pentru sugestii si ajutor!

balazse246

#288 Mesaj de balazse246 »

1. la fiecare tranzactie de plata/incasare banca genereaza un cod, il poti folosii acel cod.

Scrie răspuns