Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu o parere legata de urmatoarea situatie: am observat niste inregistrari mai vechi prin care un client a fost dublat, iar incasarea la momentul respectiv nu a fost asociata cu codul de client corect. Astfel pentru acelasi client, pe cele doua coduri, la Neachitat final am -suma la un cod si +suma la celalalt cod. Cum este corect sa procedez, din Intretinere BD - mut din codul de client cu +suma pe cel cu -suma sau prin nota contabila manuala mut suma din 4111.A in cont 4111.B?
Multumesc!
Client dublat - incasare gresita
Re: Client dublat - incasare gresita
Mergeti la Intretinere BD si faceti un singur client
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
-
piersicanud
Multumesc pentru raspuns!
Din aceeasi categorie de intrebari, daca am aceeasi situatie, insa pentru doi clienti diferiti, cum este mai bine sa reglez? Mai exact, incasarea a fost facuta gresit pe client cu nume asemanator, astfel ca apare +client A incasat / -client B incasat.
Incasarea gresita este de anul trecut.
Multumesc frumos!
Din aceeasi categorie de intrebari, daca am aceeasi situatie, insa pentru doi clienti diferiti, cum este mai bine sa reglez? Mai exact, incasarea a fost facuta gresit pe client cu nume asemanator, astfel ca apare +client A incasat / -client B incasat.
Incasarea gresita este de anul trecut.
Multumesc frumos!
- balazse246
Daca nu aplici TVA la incasare, cine te opreste sa mergi la "articole contabile" si sa corectezi analiticul?
Anterior sa faci o salvare de baza de date.
Anterior sa faci o salvare de baza de date.
-
piersicanud
Multumesc pentru raspuns, voi incerca. Nu stiam ca pot corecta fara devalidari la inchiderile de luna.