CURS VALUTAR

Chestiuni specifice programului SAGA B.
morarum829

CURS VALUTAR

#1 Mesaj de morarum829 »

Buna ziua ,
Am o mica problema , nu mi se afiseaza cursul valutar la operatiunile din jurnalul de banca in valuta .
Cum sa fac ?
Multumesc

pomparaus

Re: CURS VALUTAR

#2 Mesaj de pomparaus »

Mergi la "adminsitrare" -> "intretinere bd" -> "general" -> la "preluare curs valutar" pui bifa la "infovalutar.ro", iesi din program si intrii ...

morarum829

#3 Mesaj de morarum829 »

multumesc

copila

#4 Mesaj de copila »

Buna ziua!
Din data de 09.02.2026 Saga preia acelasi curs valutar la Iesiri valua, Intrari valuta etc. Bifa este pe Infovaluar.ro doar ca la ei pe site nu esete actualizat, daca schimb pe bnr.ro am mesaj cu eroare si nu preia nici in curs valutar. Puteti sa ma ajutati? Multumesc

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

pomparaus scrie: Mie Feb 04, 2026 2:48 pm Mergi la "adminsitrare" -> "intretinere bd" -> "general" -> la "preluare curs valutar" pui bifa la "infovalutar.ro", iesi din program si intrii ...
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

copila

#6 Mesaj de copila »

Da e logic lucrezi cu operatii valutare de ani de zile. Doar ca pe infovalutar.ro nu este actualizat din 05.02.2026

herganiec

#7 Mesaj de herganiec »

nu cred că are ce face Saga acum. ei doar iau cursul valutar de pe site-rile respective. mai asteptati poate isi revine infovalutar.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

panaita

#8 Mesaj de panaita »

buna ziua,

Mie de 2 zile imi apare sa completez cursul valutar, am schimbat pe infovalutar dar face la fel.
PS: infovalutar.ro vad ca nu mai exista ca si site.
Ciudat ca face cateva si se blocheaza doar la una

Ce solutie am ? programul de facturare spune ca nu este luat de la ei cursul ci din saga.

Multumesc

tomac

#9 Mesaj de tomac »

Refaceți actualizarea și reîncercați. Modul de preluare a cursului de pe site-ul BNR sau infovalutar a mai fost schimbat pe acele site-uri și s-a corectat și în program.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

nituc

Re: cnturi extrabilantiere

#10 Mesaj de nituc »

Buna seara,
Unde se inregistreaza mijloacele fixe in conturile extrabilantiere , am echipamente medicale primite in administrare si trebuie inregistrate in conturile extrabilantiere in 8033 si nu gasec cum. Ma puteti ajuta?

tomac

#11 Mesaj de tomac »

Prin articole contabile.

balintk

#12 Mesaj de balintk »

, Oare de ce nu se calculeaza reevaluarea cursului valutar la un furnizor cu sold in euro? Soldul de casa, soldul de banca, conturile 167, 542, toate se calculeaza doar conturile 401 nu.

tomac

#13 Mesaj de tomac »

Pentru că nu are facturi în sold, la zi. Dacă facturile în sold la 31 ianuarie de exemplu sunt deja stinse în februarie, la închiderea lunii ianuarie nu are ce diferențe să calculeze pentru că ele sunt deja înregistrate la plata facturilor în februarie.

Scrie răspuns