CURS VALUTAR
-
morarum829
CURS VALUTAR
Buna ziua ,
Am o mica problema , nu mi se afiseaza cursul valutar la operatiunile din jurnalul de banca in valuta .
Cum sa fac ?
Multumesc
Am o mica problema , nu mi se afiseaza cursul valutar la operatiunile din jurnalul de banca in valuta .
Cum sa fac ?
Multumesc
Re: CURS VALUTAR
Mergi la "adminsitrare" -> "intretinere bd" -> "general" -> la "preluare curs valutar" pui bifa la "infovalutar.ro", iesi din program si intrii ...
Buna ziua!
Din data de 09.02.2026 Saga preia acelasi curs valutar la Iesiri valua, Intrari valuta etc. Bifa este pe Infovaluar.ro doar ca la ei pe site nu esete actualizat, daca schimb pe bnr.ro am mesaj cu eroare si nu preia nici in curs valutar. Puteti sa ma ajutati? Multumesc
Din data de 09.02.2026 Saga preia acelasi curs valutar la Iesiri valua, Intrari valuta etc. Bifa este pe Infovaluar.ro doar ca la ei pe site nu esete actualizat, daca schimb pe bnr.ro am mesaj cu eroare si nu preia nici in curs valutar. Puteti sa ma ajutati? Multumesc
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Da e logic lucrezi cu operatii valutare de ani de zile. Doar ca pe infovalutar.ro nu este actualizat din 05.02.2026
nu cred că are ce face Saga acum. ei doar iau cursul valutar de pe site-rile respective. mai asteptati poate isi revine infovalutar.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
buna ziua,
Mie de 2 zile imi apare sa completez cursul valutar, am schimbat pe infovalutar dar face la fel.
PS: infovalutar.ro vad ca nu mai exista ca si site.
Ciudat ca face cateva si se blocheaza doar la una
Ce solutie am ? programul de facturare spune ca nu este luat de la ei cursul ci din saga.
Multumesc
Mie de 2 zile imi apare sa completez cursul valutar, am schimbat pe infovalutar dar face la fel.
PS: infovalutar.ro vad ca nu mai exista ca si site.
Ciudat ca face cateva si se blocheaza doar la una
Ce solutie am ? programul de facturare spune ca nu este luat de la ei cursul ci din saga.
Multumesc
Refaceți actualizarea și reîncercați. Modul de preluare a cursului de pe site-ul BNR sau infovalutar a mai fost schimbat pe acele site-uri și s-a corectat și în program.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re: cnturi extrabilantiere
Buna seara,
Unde se inregistreaza mijloacele fixe in conturile extrabilantiere , am echipamente medicale primite in administrare si trebuie inregistrate in conturile extrabilantiere in 8033 si nu gasec cum. Ma puteti ajuta?
Unde se inregistreaza mijloacele fixe in conturile extrabilantiere , am echipamente medicale primite in administrare si trebuie inregistrate in conturile extrabilantiere in 8033 si nu gasec cum. Ma puteti ajuta?
Prin articole contabile.
, Oare de ce nu se calculeaza reevaluarea cursului valutar la un furnizor cu sold in euro? Soldul de casa, soldul de banca, conturile 167, 542, toate se calculeaza doar conturile 401 nu.
Pentru că nu are facturi în sold, la zi. Dacă facturile în sold la 31 ianuarie de exemplu sunt deja stinse în februarie, la închiderea lunii ianuarie nu are ce diferențe să calculeze pentru că ele sunt deja înregistrate la plata facturilor în februarie.