Imi poti arata de unde se acceseaza eCommerce in interfata sagaweb ? Eu am gasit doar asta:

Un alt lucru important pe care am uitat sa il mentionez este legat de modul de licentiere WEB. In prezent, "Codul fiscal asociat unei licențe pentru SAGA Web nu poate fi schimbat în perioada de valabilitate a licenței în curs."
Asta înseamnă ca un CUI, odată asociat nu se mai poate elimina niciodată. Spun asta, pentru ca o licenta contine 10 cui-uri (sau mai multe in functie de pachet) si trebuie sa fie mereu valabila pentru a putea lucra celelalte CUI-uri.
Eu nu vad alta varianta. Poate doar sa se lase intentionat sa expire licenta, sa se solicite eliminarea unui CUI si sa se reactiveze ulterior, caz in care se pierde discount de 10% pentru prelungire.
Recomandarea mea ar fi sa se poata elimina CUI-urile nedorite si in perioada de valabiliate a licentei. Practic, la pachetul de 10, daca elimini 2 CUI-uri, sa ramana active si utilizabile celelalte 8, fara posibilitatea de a le inlocui, pentru a preveni abuzurile. La prelungirea licentei sa se reseteze si sa se poata utiliza si celelalte 2 sterse anterior.