NOUL SAGA WEB

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
stroer1948

Re: NOUL SAGA WEB

#31 Mesaj de stroer1948 »

@ ciucam544
Imi poti arata de unde se acceseaza eCommerce in interfata sagaweb ? Eu am gasit doar asta:
Imagine

Un alt lucru important pe care am uitat sa il mentionez este legat de modul de licentiere WEB. In prezent, "Codul fiscal asociat unei licențe pentru SAGA Web nu poate fi schimbat în perioada de valabilitate a licenței în curs."
Asta înseamnă ca un CUI, odată asociat nu se mai poate elimina niciodată. Spun asta, pentru ca o licenta contine 10 cui-uri (sau mai multe in functie de pachet) si trebuie sa fie mereu valabila pentru a putea lucra celelalte CUI-uri.
Eu nu vad alta varianta. Poate doar sa se lase intentionat sa expire licenta, sa se solicite eliminarea unui CUI si sa se reactiveze ulterior, caz in care se pierde discount de 10% pentru prelungire.
Recomandarea mea ar fi sa se poata elimina CUI-urile nedorite si in perioada de valabiliate a licentei. Practic, la pachetul de 10, daca elimini 2 CUI-uri, sa ramana active si utilizabile celelalte 8, fara posibilitatea de a le inlocui, pentru a preveni abuzurile. La prelungirea licentei sa se reseteze si sa se poata utiliza si celelalte 2 sterse anterior.

ciucam544

#32 Mesaj de ciucam544 »

tomsaa scrie: Lun Dec 08, 2025 10:23 amPot avea 2 baze de date diferite pentru acelasi CUI in web? Ramanerea in varianta actuala presupune costuri de 3 ori mai mari.
Nu puteti avea acelasi cod fiscal dublat sau de mai multe ori in sagaweb pentru acelasi cont de client saga. Daca doriti sa folositi acelasi cod fiscal trebuie sa folositi conturi diferite de client saga, deci automat o alta licenta, cea mai ieftina fiind SAGA WEB (500 Lei)

ciucam544

#33 Mesaj de ciucam544 »

Pt. Stroer1948 - Exact acolo e butonul si se dechide un alt tab cu interfata de import (seamana cu cel de desktop importuber.exe)

Da ! Ar trebuii o functie in portal RESETARE COD FISCAL, exact cum se anuleaza activarile la licentele desktop. Numai ca nu e chiar asa simplu. O sa mai dureze banuiesc. (e vorba de datele pe serverele saga si backup-ul de'acolo)

mihelea902

#34 Mesaj de mihelea902 »

licenta mea in saga c expira peste 98 de zile iar in saga ps expira peste 244 de zile.Pot folosii aceste variante pana la expirarea licentei?

dogarua

#35 Mesaj de dogarua »

Multe programe au doar varianta cloud : oblio, smartbill, etc

hegedusa378

#36 Mesaj de hegedusa378 »

incerc din varianta web generarea de declaratii fiscale, similar cu varianta desktop, dar nu se deschide declaratia si nu inteleg unde o salveaza (daca o salveaza), cum recomandati pe viitor? multumesc

ciucam544

#37 Mesaj de ciucam544 »

Browserul de internet salveaza. Cautati in descarcari sau download cofigurat la browser. Vedeti istoricul de descarcari.

bucatarua

#38 Mesaj de bucatarua »

Buna ziua, nici eu nu am inteles ... mai nimic.
Daca achizitionez Pachet WEB20, la descriere este: Fiecare pachet achizionat include 20 de coduri fiscale in SAGA WEB si 1 licenta SAGA desktop.
Aceasta licenta SAGA Desktop contine toate cele 20 de coduri fiscale (20 de coduri fiscale in SAGA WEB insemnand firme diferite)?
Sau aceste 20 de coduri fiscale in SAGA WEB sunt: 10 Contabilitate si 10 PS?
Toate cele 20 de coduri fiscale sunt functionale in SAGA Desktop, ca si pina acum?
Oare stie cineva raspunsul?

ciucam544

#39 Mesaj de ciucam544 »

Da, pe SAGA Desktop aveti cate societati doriti deci oricate coduri fiscale aveti. Doar in SAGA WEB se asociaza un cod fiscal per licenta. Deci in acel pachet folositi doar 20 de coduri fiscale pentru SAGAWEB. Aplicatia din SAGAWEB merge cu ambele variante de baze de date, nu conteaza daca sunt partida dubla SagaC sau partida simpla SagaPS. Ele oricum trebuie urcate dintr-o aplicatie de desktop cu licenta activa corespunzatoare tipului de contabiliate. De exemplu, puteti sa aveti 2 licente, un Pachet SAGAWEB20 pentru SagaC si un Pachet SAGAWEB3 pentru SagaPS. In PC puteti avea oricate societati doriti si pe SagaC si pe SagaPS. In SAGAWEB puteti urca baze de date de orice tip, dar nu depasind cele 20 + 3 de la ambele licente. Daca urcati baze de date SagaPS, urcati din aplicatia SagaPS din desktop, la fel si la SagaC.

Scrie răspuns