Mie-mi dă cu virgulă. E ceva de genul 3,14 și apoi ceva în completare urmat de cratimă și ...ti.
Și voi mai aveți speranțe să se aprobe proiectul ăla de cod fiscal
Uite de aia nu am eu cont pe facebook.
Știi vorba aia care spune că nu e bine să te pui cu prostul că te coboară la nivelul lui și te bate prin experiență? Ei bine, multora dintre guvernanții și politicienii noștri li se aplică.
La noi ritmul de creștere a jafului de bani publici e mult mai mare ca în China și SUA și-i batem de departe. La ce ar mai vrea ministrul să-i batem? Că în școli investițiile sunt zero, învățământul are reguli ce se schimbă în fiecare an, programa e axată pe spiritualitate, absolvenții nu știu să aducă minime argumente în a-și susține opiniile, învățământul universitar are în mare majoritate metode și metehne din anii 70, investițiile în sănătate sunt zero, cercetarea e la un nivel minim de finanțare, etc. Asta cu a-i bate pe unii e valabilă după ce: opresc ăștia jaful banului public, școlile produc absolvenți de calitate, populația e sănătoasă, atunci când se va vorbi mai puțin și se va face mai mult. Până atunci din gură îi batem și pe aia din galaxia Andromeda, da rău de tot de se miră ăia că nu i-am depășit încă la dezvoltarea de nave ce depășesc viteza luminii, pardon a prostiei pe cap de ministru.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.