CODUL FISCAL 2016 - CONTRIBUTII PFA

gramac921

CODUL FISCAL 2016 - CONTRIBUTII PFA

#1 Mesaj de gramac921 »

Va rog sa-mi explicati si mie tabelul de mai jos...privind contributiile pentru PFA .
Am fost sa ud buretele cumva si nu am vazut ce contributii noi s-au predat la clasa ? :D

sursa Darius Valcov - ministru MFP ( pagina sa de FB )

https://www.facebook.com/DariusBogdanVa ... =1&theater

Imagine

georgescum166

Re: CODUL FISCAL 2016 - CONTRIBUTII PFA

#2 Mesaj de georgescum166 »

m-am pierdut......
s-a intamplat ceva azi-noapte si eu nu stiu?

gramac921

#3 Mesaj de gramac921 »

eu ma gandesc sa ma duc la ANAF cu decizia de impunere sa mi-o recalculeze conform calculelor d-lui ministru nu ? :D

gramac921

#4 Mesaj de gramac921 »

si ghiciti ce? am pus un comentariu sa ne explice modul de calcul prin care i-a dat cu virgula in acest tabel si ...exact ati ghicit...mi-a fost sters dupa cateva ore :lol: tare sau ce???

georgescum166

#5 Mesaj de georgescum166 »

da.am vazut ..ce tupeu si cata bataie de joc...

gramac921

#6 Mesaj de gramac921 »

"Daca am fi lasati si nu am fi stramtorati de aceste acorduri - deoarece ei considera ca nu stim sa cheltuim banii, suntem in niste chingi - daca noi am fi lasati sa facem ce-au facut ei acum 40 de ani, ritmul nostrum de crestere nu ar fi al cincilea in UE, ne-am bate cu China si SUA", a declarat ministrul de Finante.

tare sau ce ? :lol:

tomac

#7 Mesaj de tomac »

Mie-mi dă cu virgulă. E ceva de genul 3,14 și apoi ceva în completare urmat de cratimă și ...ti.
Și voi mai aveți speranțe să se aprobe proiectul ăla de cod fiscal :)
Uite de aia nu am eu cont pe facebook.
Știi vorba aia care spune că nu e bine să te pui cu prostul că te coboară la nivelul lui și te bate prin experiență? Ei bine, multora dintre guvernanții și politicienii noștri li se aplică.
La noi ritmul de creștere a jafului de bani publici e mult mai mare ca în China și SUA și-i batem de departe. La ce ar mai vrea ministrul să-i batem? Că în școli investițiile sunt zero, învățământul are reguli ce se schimbă în fiecare an, programa e axată pe spiritualitate, absolvenții nu știu să aducă minime argumente în a-și susține opiniile, învățământul universitar are în mare majoritate metode și metehne din anii 70, investițiile în sănătate sunt zero, cercetarea e la un nivel minim de finanțare, etc. Asta cu a-i bate pe unii e valabilă după ce: opresc ăștia jaful banului public, școlile produc absolvenți de calitate, populația e sănătoasă, atunci când se va vorbi mai puțin și se va face mai mult. Până atunci din gură îi batem și pe aia din galaxia Andromeda, da rău de tot de se miră ăia că nu i-am depășit încă la dezvoltarea de nave ce depășesc viteza luminii, pardon a prostiei pe cap de ministru.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

gramac921

#8 Mesaj de gramac921 »

cristi , you made my day ! :lol:

Scrie răspuns