Calcul baza indeminizatie zilnica Concediu Medical

dinud251

Calcul baza indeminizatie zilnica Concediu Medical

#1 Mesaj de dinud251 »

Buna seara.
Am urmatoarea problema si nu am gasit o solutie:

O angajata care are contract cu 8h, perioada nedeterminata, functie de baza are concediu medical.
Cand a adus medicalul ne-a adus si o adeverinta cu veniturile pe ultimele 6 luni de la un alt angajator unde a avut un alt contract de munca, cu timp partial, fara functie de baza si cu comisioane de vanzari. Respectivul contract a incetat in august 2016.

Iau in calcul si acele venituri? In oug158/2005 si in norme nu am gasit aceasta situatie. Stiu ca daca sunt mai multe contracte in derulare fiecare angajator e obligat sa calculeze si sa plateasca medicalul, dar cu acest caz nu m-am mai intalnit.

Multumesc.

herganiec

Re: Calcul baza indeminizatie zilnica Concediu Medical

#2 Mesaj de herganiec »

luati in considerare doar adeverinta cu venitul brut ce ati primit. Daca aducea mai multe avea si suma mai mare pt calculare sume pt concediu medical..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

nagyc71

#3 Mesaj de nagyc71 »

Buna, am un angajat care a fost in concediu pentru cresterea copilului, lucrat 6 zile in luna august dupa care a iesit in concediu medical de la 06.09 cum se calculeaza baza la concediu medical in acest caz? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima oară modificat Joi Oct 06, 2016 10:57 pm de către nagyc71, modificat 1 dată în total.

cernatv

#4 Mesaj de cernatv »

Contează și codul medicalului. Vezi OUG 158.

nagyc71

#5 Mesaj de nagyc71 »

Buna, am un angajat care a fost in concediu pentru cresterea copilului, lucrat 6 zile in luna august dupa care a iesit in concediu medical de la 06.09 cum se calculeaza baza la concediu medical in acest caz? Va multumesc anticipat pentru raspuns.

cernatv

#6 Mesaj de cernatv »

Scuze, la prima ta postare am citit printre rânduri.
Perioada concediului pt.creștere copil constituie stagiu de cotizare.
Îți trebuie o adeverință de la Agenția de Prestații Sociale.
Baza de calcul: ultimele 6 luni.

nagyc71

#7 Mesaj de nagyc71 »

Multumesc mult cernatv

Scrie răspuns