Buna seara.
Am urmatoarea problema si nu am gasit o solutie:
O angajata care are contract cu 8h, perioada nedeterminata, functie de baza are concediu medical.
Cand a adus medicalul ne-a adus si o adeverinta cu veniturile pe ultimele 6 luni de la un alt angajator unde a avut un alt contract de munca, cu timp partial, fara functie de baza si cu comisioane de vanzari. Respectivul contract a incetat in august 2016.
Iau in calcul si acele venituri? In oug158/2005 si in norme nu am gasit aceasta situatie. Stiu ca daca sunt mai multe contracte in derulare fiecare angajator e obligat sa calculeze si sa plateasca medicalul, dar cu acest caz nu m-am mai intalnit.
Multumesc.
Calcul baza indeminizatie zilnica Concediu Medical
Re: Calcul baza indeminizatie zilnica Concediu Medical
luati in considerare doar adeverinta cu venitul brut ce ati primit. Daca aducea mai multe avea si suma mai mare pt calculare sume pt concediu medical..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Buna, am un angajat care a fost in concediu pentru cresterea copilului, lucrat 6 zile in luna august dupa care a iesit in concediu medical de la 06.09 cum se calculeaza baza la concediu medical in acest caz? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima oară modificat Joi Oct 06, 2016 10:57 pm de către nagyc71, modificat 1 dată în total.
Contează și codul medicalului. Vezi OUG 158.
Buna, am un angajat care a fost in concediu pentru cresterea copilului, lucrat 6 zile in luna august dupa care a iesit in concediu medical de la 06.09 cum se calculeaza baza la concediu medical in acest caz? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Scuze, la prima ta postare am citit printre rânduri.
Perioada concediului pt.creștere copil constituie stagiu de cotizare.
Îți trebuie o adeverință de la Agenția de Prestații Sociale.
Baza de calcul: ultimele 6 luni.
Perioada concediului pt.creștere copil constituie stagiu de cotizare.
Îți trebuie o adeverință de la Agenția de Prestații Sociale.
Baza de calcul: ultimele 6 luni.
Multumesc mult cernatv