Dpdv tehnic nu se poate rezolva speta de "ore/saptamana".
Dupa parerea mea calculezi nr minim de ore/luna si diferenta il acorzi (tehnic) la ore suplimentare.
Faptul ca legea imi permite un lucru nu inseamna ca il si pot rezolva in practica.
zile CO
Re: zile CO
Am si eu aceeasi problema . Se doreste angajarea unei persoane pentru 3 zile saptamanax 6 ore zi ; deci 18 ore/saptamana . In modulul salariati se cere norma zilnica ( in acest caz este 3,6 ore/zi in medie ) si nu am gasit posibilitatea sa introduc in modulul salariati acest lucru . Exista acesta posibilitatea ?
Va trebui sa-i fac plata cu ora (este un medic) . Cum se configureaza , va rog ? Multumesc .
Va trebui sa-i fac plata cu ora (este un medic) . Cum se configureaza , va rog ? Multumesc .
-
'norma zilnica' se refera la programul normal de lucru in firma (adica 8 ore).
La modulul "salariati" , ai optiuni de 8 ore, 6, 4 2 , 1, saptamanal, etc, Cauta mai bine si vei gasi (daca versiunea SAGA este 3.0.404).
La modulul "salariati" , ai optiuni de 8 ore, 6, 4 2 , 1, saptamanal, etc, Cauta mai bine si vei gasi (daca versiunea SAGA este 3.0.404).
- da , este ultima versiune 3.0.404;
- stiu in conditii normale sa selectez norma zilnica , dar in acest caz nu am cum sa fac acest lucru , deoarece timpul lucrat saptamanal este 18 ore .
- stiu in conditii normale sa selectez norma zilnica , dar in acest caz nu am cum sa fac acest lucru , deoarece timpul lucrat saptamanal este 18 ore .
Norma zilnica treceti 0
Ore pe luna completati .
Ore pe luna completati .
... si sa continuam topicul dupa aprox. 3 ani:
Am trecut la o persoana angjata in aprilie 2015 42 h/luna(cum spune @stoicat). Persoana a lucrat inegal ca zile in cele 3 luni(18-aprilie, 17-mai, 20-iunie) dar ca ore a avut 42 in fiecare luna.
In iulie are 2 zile CO. N-am inteles(
) imi trece Saga in stat: 5 zile lucrate
si 6 ore CO
(fara zile CO trecute)? Calculul CO l-am inteles, il face la ore: (brutul pe cele 3 luni anterioare/126 ore)x6.
Am trecut la o persoana angjata in aprilie 2015 42 h/luna(cum spune @stoicat). Persoana a lucrat inegal ca zile in cele 3 luni(18-aprilie, 17-mai, 20-iunie) dar ca ore a avut 42 in fiecare luna.
In iulie are 2 zile CO. N-am inteles(