noutati versiuni
Re: noutati versiuni
Da unu nu ați încercat să dați ENTER după ce ați introdus suma. Nu? V-ați apucat de apăsat combinații de taste și de dat click cu mouseul. Măi, măi... 

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Citind câte au mai pățit unii colegi, eu ma gândesc să nu descarc versiunea 408, numa` după ce închid decembrie!Aveți ceva împotrivă? 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
Tomac, voi incerca varianta ta, cu prima ocazie.Insa nu am vrut sa critic problema"noua"gasita",dar cand se"schimba"ceva, se aprinde o "lampa undeva"si intram putin in alerta,iesim parca din rutina programului.Problema e cu legislatia, care se tooooooot complica si pe langa contabilllll devii si informatician... 

Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
sa te rabzi tu sa nu "gusti" din "flavour-ul" TVA-ului la incasare ?ferenta scrie:Citind câte au mai pățit unii colegi, eu ma gândesc să nu descarc versiunea 408

- fagarasa176
La toata lumea se misca mai greu programul dupa actualizare? 
La productie, si nu numai, se misca ffff greu, inebunesc deja

La productie, si nu numai, se misca ffff greu, inebunesc deja

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
- balteanuc692
Si eu mai astept, deja sunt 3 update-uri de cand s-a lansat 408 

Deja sunt mai multe dec at 3 (o sa revin cu o lista fixa).
O alta noutate la vers.408 est ca la jurnal cumparari/vanzari s-a introdus un nou buton (care exista si in alte meniuri) denumite "vizualizare document aferent facturii selectate", astfel daca am o factura in jurnal dau un click si verifica ce am cumparat/vandut.

O alta noutate la vers.408 est ca la jurnal cumparari/vanzari s-a introdus un nou buton (care exista si in alte meniuri) denumite "vizualizare document aferent facturii selectate", astfel daca am o factura in jurnal dau un click si verifica ce am cumparat/vandut.
- danilevicis
Numai ca, nu se deschide documentul ci inregistrarea din Articole contabile.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
- danilevicis
Chiar daca dai enter dupa suma, tot nu se face "refresh" in date.tomac scrie:Da unu nu ați încercat să dați ENTER după ce ați introdus suma. Nu? V-ați apucat de apăsat combinații de taste și de dat click cu mouseul. Măi, măi...
Si mai este o chestie: daca tastezi o suma, exemplu 2000 lei , apoi selectezi tertul, si apoi te razgandesti si revii la suma si pui 2500 lei, ecranul detalii ramane setat tot la 2000 lei si trebuie sa dai clickuri pt "refresh".
Daca operezi un tert 401.0001 si dai salvare
la linia urmatoare pui 401 si vrei sa dai alt tert, ramane la 401.0001
in fine....
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
In totalitate au fost 5 versiuni:balteanuc692 scrie:deja sunt 3 update-uri de cand s-a lansat 408
- initial: 14.12.2012;
- act.1: 15.12.2012;
- act.2.: 15.12.2012;
- act.3.: 17.12.2012;
- act.4.: 18.12.2012.
Pentru DanileviciS
Din pacate aici nu pot sa fiu de acord, pe mine m-a dus chiar la intrari, ii drept ca depinde si unde ai facut inregistrarea.
Referitor la exemplul dat cu modificarea sumei, pana acum trebuia sa dai pe renunt, si sa dai click din nou, acum apesi pe renunt si incepi de la inceput, dupa parerea mea destul de rar se intampla sa gresesti la suma.
- balteanuc692
Deci am sarit 408, trec direct la 409.. da` nici acum nu ma grabesc 

- danilevicis
balazse, inregistrarea am facut-o direct in iesiri sau intrari, ca doar sunt facturi inregistrate. Pe mine ma duce doar la articole contabile. Nu-i bai ca oricum nu prea folosesc butonul respectiv.
Este ok in registrele de casa, banca, cec-uri, se opereaza usor, doar analizam problema minutios, nu faceam critica.

Este ok in registrele de casa, banca, cec-uri, se opereaza usor, doar analizam problema minutios, nu faceam critica.

M-am gandit ca ai analizat problema, doar ca nu intelegeam de ce la mine functioneaza corect, iar la tine nu.
Dar sa speram ca se va rezolva cu timpul.
Dar sa speram ca se va rezolva cu timpul.
O data cu actualizarea din 15.02.2013 s-a introdus o rubrica in plus la filtrarea de la "intrari"/"iesiri", prin care se poate filtra facturile de tip "TVA la incasare".
-
Actualizarea din 24.02.2013.
http://sagasoft.ro/detalii_C.php
http://sagasoft.ro/detalii_C.php