dep declaratii
dep declaratii
buna ziua,
pt dividendele din 2011 am depus dec 100 cu impoz dividende pe luna 11.2012 o parte si tr sa declar inca o suma pe dec 2012(12135 total impoz divid ;10000 decl in 11.2012 dividende si ridicate iar restul de 2135 tr sa i declar in dec 100 /12/2012.dar am uitat sa-i declar.
Am facut o dec 710 pe 12.2012 in care am dec restul de 2135 lei .Finantele imi dau eroare la dep 710 pe motiv ca nu este nici o dec 100 in care sa decl vre-o suma .Nu stiu ce sa fac?
pt dividendele din 2011 am depus dec 100 cu impoz dividende pe luna 11.2012 o parte si tr sa declar inca o suma pe dec 2012(12135 total impoz divid ;10000 decl in 11.2012 dividende si ridicate iar restul de 2135 tr sa i declar in dec 100 /12/2012.dar am uitat sa-i declar.
Am facut o dec 710 pe 12.2012 in care am dec restul de 2135 lei .Finantele imi dau eroare la dep 710 pe motiv ca nu este nici o dec 100 in care sa decl vre-o suma .Nu stiu ce sa fac?
Re: dep declaratii
Depui acum D100 pentru decembrie 2012.Încă ești în termen.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Am uitat sa spun am depus o decl 100 cu impozitul pe venit sunt microintreprindere unde nu a fost decl si impoz pe dividende.Incerc si depun o alta dec numai cu impoz dividende si imi da eroare .ferenta scrie:Depui acum D100 pentru decembrie 2012.Încă ești în termen.
-
daca incerci sa depui o rectificativa la ce ai depus nu merge?
@ivana922
„Ordinul preşedintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 1950/2012 pentru
aprobarea modelului şi conținutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor şi
taxelor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau reținere la sursă
.
.
Anexa nr.6
INSTRUCȚIUNI
de completare a formularului 100 "Declarație privind obligațiile de plată la bugetul de
stat", cod 14.13.01.99/bs
.
.
În situația în care, în declarația privind o perioadă de raportare, depusă la organul fiscal
competent, nu au fost cuprinse toate impozitele sau taxele pentru care este prevăzută,
conform legii, obligația declarării acestora, plătitorul depune un formular referitor la aceeaşi
perioadă de raportare, pentru impozitele sau taxele nedeclarate inițial. Data depunerii acestui
formular se stabileşte în conformitate cu prevederile legale.”
Deci, nu ar trebui să dea eroare!
„Ordinul preşedintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 1950/2012 pentru
aprobarea modelului şi conținutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor şi
.
.
Anexa nr.6
INSTRUCȚIUNI
de completare a formularului 100 "Declarație privind obligațiile de plată la bugetul de
.
.
În situația în care, în declarația privind o perioadă de raportare, depusă la organul fiscal
competent, nu au fost cuprinse toate impozitele sau taxele pentru care este prevăzută,
conform legii, obligația declarării acestora, plătitorul depune un formular referitor la aceeaşi
perioadă de raportare, pentru impozitele sau taxele nedeclarate inițial. Data depunerii acestui

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
ivana922 scrie:Am uitat sa spun am depus o decl 100 cu impozitul pe venit sunt microintreprindere unde nu a fost decl si impoz pe dividende.Incerc si depun o alta dec numai cu impoz dividende si imi da eroare .ferenta scrie:Depui acum D100 pentru decembrie 2012.Încă ești în termen.
ferenta scrie:@ivana922
.
.
Anexa nr.6
INSTRUCȚIUNI
.
.
Dacă puteți să-mi explicați de ce ați citat toate răspunsurile anterioare, vă lămuresc și eu de ce vă dă eroare deși clarificarea fost deja făcută în unul din răspunsurile anterioare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Buna ziua,
In ianuarie 2016 am platit dividende precum si impozitul aferent, dar nu am declarat in d100.
Ce pot face in aceasta situatie, care este cel mai rau scenariu, ce penalitati si dob platesc, intra in aceasta situatie si penalitatea de nedeclarare?
Multumesc.
In ianuarie 2016 am platit dividende precum si impozitul aferent, dar nu am declarat in d100.
Ce pot face in aceasta situatie, care este cel mai rau scenariu, ce penalitati si dob platesc, intra in aceasta situatie si penalitatea de nedeclarare?
Multumesc.