Acuma serios vorbind ar trebui sa i se explice acelui administrator :bulibasa:sa nu mai ia asemenea facturi pe firma ,dearece nu i se deduc cheltuielile si nici tva-ul ,acum depinde cum a achitat daca avea bani in cont sau casa sau debite e bine dar daca trebuia sa crediteze firma pentru a plati aceste achizitii? :
Buna dimineata.Rog administratorii forumului sau pt dl tomac sa stearga acest topid deoarece am primit ajutorul pe care l-am cerut si nu as vrea ca cineva de la firma sa ma sanctioneze pt el.Va multumesc
Buna ziua!
Am si eu din nou nevoie de sprijinul dvs. Administratorul unei societati a plecat in concediu in afara tarii si si-a platit diverse (combustibil etc) cu cardul firmei. Cum pot proceda in acest caz? M-as putea folosi de 4551 cumva(are creditata societatea)? Multumesc!
Daca aveti document justificativ pe firma cu achizitiile respective, atunci prin ecranul Intrari lei/valuta inregistrati cheltuielile nedeductibile, achitati prin 542, iar in Deconturi stingeti cu 4551.
Daca nu aveti documente, doar extrasul bancar, atunci puteti direct din jurnalul de banca sa contati in 4551.
Am cateva bonuri de motorina si ce a m-ai achizitionat de prin Bulgaria, Turcia etc dar ma gandeam sa nu ma mai complic daca se poate introduce direct la jurnal banca cu 4551