noutati versiuni
Re: noutati versiuni
Buna ziua!
Cum descarcam ,acum actualizarile?
Am intrat in cont utilizator pt. a descarca actualizarea de la Saga C Ver. 415 din 24.02.2013 si mi-a aparut actualizarea la V.411 din 24.01.2013.
Va multumesc1
Cum descarcam ,acum actualizarile?
Am intrat in cont utilizator pt. a descarca actualizarea de la Saga C Ver. 415 din 24.02.2013 si mi-a aparut actualizarea la V.411 din 24.01.2013.
Va multumesc1
Buna ziua. eu am intrat in saga c si am dat clic pe ,, vezi detalii "" langa carticica ,si apoi clic pe descarcare in noua fereastra aparuta cu actualizare 24.02.2013.,nu stiu ce anume s-a actualizat,dar cred ca am preluat si eu in program modificarea facuta.nu mi-a mai aparut nici o atentionare.
Multumesc,dar nu apar codurile de actualizare, pe mine asta ma intereseaza.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Multumesc! Deci ,sa mai astept.N-am vazut articolul de pe blog,asta e ,nu vad bine.
Numai bine.
Numai bine.
Cu plăcere... 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
mai asteptam.......
nici eu nu am vazut articolul de pe blog......
si nici linkul pus de ferenta nu-l pot deschide....
nici eu nu am vazut articolul de pe blog......
si nici linkul pus de ferenta nu-l pot deschide....

Articolul a fost postat, dar a fost si sters.
Din pacate exista mici probleme de vizualizare/editare la noua interfata a site-ului, adica daca te autentifici nu apare versiunea corecta a programului.
Din pacate exista mici probleme de vizualizare/editare la noua interfata a site-ului, adica daca te autentifici nu apare versiunea corecta a programului.
L-am șters pentru că la momentul postării se lucra și la ora asta problemele de afișare sunt deja rezolvate.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
- fagarasa176
Dupa noua versiune 417 la balanta a disparut butonul pentru denumire conturi, acuma afiseaza denumirea automat.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
aia nu-i rau
vorba lu' Hagi : sa fie bine ca sa nu fie rau

vorba lu' Hagi : sa fie bine ca sa nu fie rau

aia e un lucru bun! 

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
S-a introdus textul dorit cu nr de zile concedii medicale din ultimele 12 luni la adeverintele de sanatate.
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 5&start=30
La Saga PS s-a remediat trecere codului de venit (007) la incasarile in valuta, adica si la diferenta de curs valutar trece automat codul respectiv.
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 5&start=30
La Saga PS s-a remediat trecere codului de venit (007) la incasarile in valuta, adica si la diferenta de curs valutar trece automat codul respectiv.
La adeverinta de concedii mai sunt de facut unele rectificari, datele despre numarul de zile nefiind actualizatre corect.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
am scris deja la Saga.. cu explicatiile de rigoare. 

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”