“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Buna ziua, in cazul in care folosesti produse de panificatie ( corn) pentru a obtine un produs finit ( sandvis) care se vinde prin gestiune global-valorica , la vanzarea produsului finit ce cota TVA se foloseste 24% sau 9% ?
Am o fabrica de paine unde am o gestiune cantitativ valorica de produse finite-paine.
Am modificat cota de tva la fiecare articol in parte unde a fost cazul. Inteleg ca nu e cazul de gestiuni distincte cu 24% respectiv 9%.
Tva-ul aferent materiei prime- faina existenta in stoc la 01.09 se schimba in vreun fel?
1. aveti grija unde postati...aici este subiect pentru noutati legislative nu pentru probleme contabile
2. avand in vedere ca tineti evidenta cantitativ-valoric la materii prime si implicit la produsele finite stocurile nu contin TVA'ul
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Daaa...acu alta bataie de cap....sa fi atent care depaseste cv a 100 euro le declari care nu, nu le declari...
O alta grija in plus...ca sa vedeti ce "grija" au cei de laputere de noi "sclavii"
Si apropo
Prevederea referitoare la bonurile fiscale se va aplica numai până la data de 31 decembrie 2014;
Sa tineti minte
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!