Buna ziua,
Am primit de la ANAF o adresa de infiintare a popririi, societatea fiind tert poprit. In contabilitate datoria catre firma pentru care s-a primit adresa figureaza prescrisa din anul 2010. Ce se poate face in aceasta situatie?
Poprire tert
Re: Poprire tert
le explici celor de la ANAF de ce si cum ai inregistrat prescrierea in contabilitate si nu ai anuntat partenerul 

-
Multumesc pentru promptitudine.
Mai am o intrebare: am inteles ca datoria era din 2007, dupa 3 ani in 2010 s-a prescris in contabilitate. Acum nu stiu daca s-a anuntat partenerul sau nu. Poate fi obligata firma la plata sumei catre ANAF?
Mai am o intrebare: am inteles ca datoria era din 2007, dupa 3 ani in 2010 s-a prescris in contabilitate. Acum nu stiu daca s-a anuntat partenerul sau nu. Poate fi obligata firma la plata sumei catre ANAF?
poate daca nu s-au parcurs toti pasii legali pentru a stinge suma
-
unde pot cauta care sunt toti pasii legali pentru prescriere?
Am primit si eu de la ANAF o instiintare fiind tert poprit .
Daca vreau sa achit suma datorata creditorului, in contul datoriilor pe care acesta le are la Buget , cum se completeaza OP-ul ?
La beneficiar se trece bugetul si IBAN-ul indicat in adresa ANAF dar la cod fiscal ce se trece ? Codul fiscal al celui pentru care fac plata ?
Multumesc anticipat
Daca vreau sa achit suma datorata creditorului, in contul datoriilor pe care acesta le are la Buget , cum se completeaza OP-ul ?
La beneficiar se trece bugetul si IBAN-ul indicat in adresa ANAF dar la cod fiscal ce se trece ? Codul fiscal al celui pentru care fac plata ?
Multumesc anticipat