reangajare salariat in aceeasi luna cu incetarea contractulu

balanoiuc

reangajare salariat in aceeasi luna cu incetarea contractulu

#1 Mesaj de balanoiuc »

daca incetez contractul de munca unui salariat si il reangajez in aceeasi luna in care i-am incetat contractul trebuie sa-l introduc din nou la 'salariati"?
in luna ianuarie 2014 am incetat contractul unui salariat si dupa cateva zile l-am reangajat si imi apare in statul de plata de 2 ori
Mentionez ca l-am introdus din nou la "salariati"cu noul contract de munca
Este corect ?Sau daca nu ajutati-ma

septimiuv

Re: reangajare salariat in aceeasi luna cu incetarea contrac

#2 Mesaj de septimiuv »

este corect

samoilac

#3 Mesaj de samoilac »

cum s-a generat decl.112?
Mie nu mi-a luat corect sanatate asigurat si nu imi aduna nici zilele de la ambele contracte,im da eroare la decl.112,sanatate asigurat.

andreis491

#4 Mesaj de andreis491 »

Cum se completeaza in D112 in cazul in care un salariat este concediat si reangajat in aceiasi luna ?
SAGA imi preia doar primul contract, acela care inceteaza, fara sa preia nimic la data plecare.
Habar nu am cum trebuie sa fac...

balazse

#5 Mesaj de balazse »

D.112 asa este conceput ca un angajat/asigurat sa apara o singura data, de aceea o sa-ti apara pozitii diferite pentru fiecare contract.
Din cauza sus mentionata este normal sa nu apara data plecare (care este utilizat la partea de sanatate).
Cand era declaratia de sanatate acolo puteai sa treci mai multe randuri pentru acelsi om, dar in D.112 nu se poate, precum incearca sa completezi data plecare si data angajarii si vezi daca vei primii vreun mesaj de avertizare/eroare.

Scrie răspuns