Transmitere revisal

bedregeanuo

Transmitere revisal

#1 Mesaj de bedregeanuo »

Buna ziua!

Am o intrebare legata de transmiterea revisalului...si anume: am avut in 2013 3 angajati cu perioada determinata cand s-a incheiat perioada respectiva, am transmis incetarea contractului de munca conf. contractului, acum societatea angajeaza aceleasi persoane tot pe o perioada determinata..cum ar trebui sa procedez, prin inregistrare contract pe numele respectivilor fosti angajati sau ii inregistrez din nou, sau prin reactivare(dar imi apare ca e pe baza unei hotarari judecatoresti)?

Va multumesc!

cernatv

Re: Transmitere revisal

#2 Mesaj de cernatv »

Contracte noi.

promovest96

#3 Mesaj de promovest96 »

Buna ziua

Am urmatoarea situatie: o angajata in cic pe 2 ani face cerere de reactivare cim inaintea celor 2 ani. Si cu aceeasi data doreste si lichidarea din firma. (Ideea e sa nu mai apara cu nicio zi luicrata in feb pe statul de plata.) Din 1 martie ea vrea sa se angajeze la alta firma.

I-am facut o decizie de reactivare cim pe baza cererii ei cu 29.02.2016 si o decizie de lichidare pe baza cererii de lichidare-tot cu 29.02.2016.

Cand declar in Revisal reactivarea cim si lichidarea? Eu ma gandeam azi (26.02) sa-i declar pe revisal reactivarea si luni (29.02) lichidare. E ok, asa sau i le declar pe ambele azi in revisal?

Merci! :D

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

merge.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns