Productie

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
abduln664

Productie

#1 Mesaj de abduln664 »

Buna ziua!!

As avea si o sugestie si daca s-ar putea implementa in program ar fi minunat.

Noi tinem evidenta unor firme de agricultura si ne-ar ajuta foarte mult daca la "productie", pe langa data, tip, ... cantitate, valoare ati mai introduce o rubrica activa pentru 'explicatii" in care sa putem preciza ce lucrare s-a efectuat cu produsul respectiv.

Multumim!

balazse

Re: Productie

#2 Mesaj de balazse »

Cum adica "ce lucrare"?
Poti crea grupe (grupe la articole contabile) pentru fiecare tip de productie, ex: porumb, grau, rapita, triticale, etc.; astfel poti sa scoti o evidenta clara.

abduln664

#3 Mesaj de abduln664 »

Asta o stiu. Culturile le am (grau, porumb ...)dar in ecran jos cand introduc consumurile (ex: motorina 150 l) sa pot scrie si ce lucrare am efectuat cu cei 150 l - am fertilizat 75 ha (lucrarea efectuata din punct de vedere tehnologic).

refia

#4 Mesaj de refia »

Buna seara
La ecranul de productie sau situatie productie sa fie introdus o coloana unde sa apara procentajul dintre consum si pret prestabilit adica adaos comercial pe articol in procente.
O zi buna

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

pt ce ? cu ce te ajuta?
pretul prestabilit nu trebuie ar trebui sa fie mai mic decat pretul materiilor prime.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

refia

#6 Mesaj de refia »

La restaurant iti propui sa ai un procentaj la produse finale si daca se schimba pretul de achizitie sa poti observa modificarile

Scrie răspuns