Buna ziua.
Este posibil sa nu mai actualizati versiunea programului cel putin pe datele de 24 si 25 ale lunii?
Eu import bazele de date de la clienti in programul meu, si daca nu am aceeasi versiune nu merge importul si sunt in situatia in care trebuie sa mai merg inca o data la clienti pentru date. Mi s-a intamplat chiar si pana sa ajung la birou ca s-a modificat versiunea.
multumesc!
Actualizare program
Re: Actualizare program
eh... acuma
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
- fagarasa176

Atunci nu faceti nici d-vs update
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Stiu ca poate parea "ciudata" doleanta mea, desi nu este daca va ganditi.
pentru ca folosesc export/import baze de date off-line si trebuie sa am aceeasi versiune, se intampla uneori exact pentru ultimele declaratii care se predau aproape de termen sa apara situatia asta.
Da, cei care nu folosesc aceste optiuni nu sunt afectati. Dvs le folositi?
pentru ca folosesc export/import baze de date off-line si trebuie sa am aceeasi versiune, se intampla uneori exact pentru ultimele declaratii care se predau aproape de termen sa apara situatia asta.
Da, cei care nu folosesc aceste optiuni nu sunt afectati. Dvs le folositi?
- fagarasa176
Da le folosesc...
Atunci cadeti de acord cu cei de la care faceti importul
Ori fac ei update ori d-vs....
Atunci cadeti de acord cu cei de la care faceti importul
Ori fac ei update ori d-vs....
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
cam asa. semnati un "protocol" 

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”