conditii microintreprindere
conditii microintreprindere
Buna ziua, am o societate comerciala , care a accesat fonduri europene pt infiintare microintreprinderi, conditiile de microintreprindere , max 9 angajati si ca sau active pana la 2 mil euro. Intrebarea mea este daca depasesc nr de angajati dar ca /activele nu se depasesc trec la alta categorie sau numai daca se depasesc cumulativ conditiile?Multumesc
- fagarasa176
Re: conditii microintreprindere
Asa'i ca nu ai citit codul fiscal?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
@fagarasa176
N-are legatura cu CF ci cu Legea nr. 346/2004 privind întreprinderile mici şi mijloci.
@aioneseig
Conditiile sunt cumulative.
N-are legatura cu CF ci cu Legea nr. 346/2004 privind întreprinderile mici şi mijloci.
@aioneseig
Conditiile sunt cumulative.
Marian Apetre
- fagarasa176
E uite ca asta nu stiam
Am facut confuzie

Am facut confuzie
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Buna dimineata,
Am si eu o intrebare legata de conditia de realizare a veniturilor altele decat cele din consultanta si mangement in proportie de peste 80% din veniturile totale.
Conform codului fiscal se vor lua in calcul aceleasi venituri care constituie baza impoziabila prevazute la art. 53.
Deci ar trebui sa iau total venituri din care scad ven din consultanta si impart la baza impozabila iar daca este peste 80% atunci este indeplinita conditia sau se iau veniturile din vanzarea marfurilor si se imparte la baza impozabila sau la total venituri?
Eu nu inteleg care este modul de calcul!
Iar veniturile din consultanta peste 20% se calculeaza venituri din conultanta impartite la total venituri sau din nou la baza impozabila?
Va rog frumos sa ma ajutati!
Am si eu o intrebare legata de conditia de realizare a veniturilor altele decat cele din consultanta si mangement in proportie de peste 80% din veniturile totale.
Conform codului fiscal se vor lua in calcul aceleasi venituri care constituie baza impoziabila prevazute la art. 53.
Deci ar trebui sa iau total venituri din care scad ven din consultanta si impart la baza impozabila iar daca este peste 80% atunci este indeplinita conditia sau se iau veniturile din vanzarea marfurilor si se imparte la baza impozabila sau la total venituri?
Eu nu inteleg care este modul de calcul!
Iar veniturile din consultanta peste 20% se calculeaza venituri din conultanta impartite la total venituri sau din nou la baza impozabila?
Va rog frumos sa ma ajutati!
80% din veniturile totale. Codul fiscal nu cere ca din veniturile totale să fie excluse cele neimpozabile sau ca procentul să fie aplicat la suma ce compune baza de calcul a impozitului
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.