transfer intre gestiuni
transfer intre gestiuni
buna ziua, va rog sa-mi spuneti unde gresesc ? am operat(LA INCEPUTUL LUNII APRILIE) transfer de marfa dintr-o gestiune cantitativ valorica cu minus si cu plus in gestiunea global valorica , prin aviz-intrari.Pretrul unitar il puteam culege, acum cand cand vreau sa fac transfer programul nu mai culege pretul unitar si nici pretul de vanzare din gestiunea cantitativ valorica . am vreo 500 de produse si este foarte greu sa introduc pretul unitar manual.
- fagarasa176
Re: transfer intre gestiuni
Transferul din cantitativ valoric in global valoric se face prin meniul transferuri nu prin intrari
E si logic ca la intrari sa nu va ia pretul de VANZARE...acesta se preia automat doar la vanzari, respectiv iesiri
E si logic ca la intrari sa nu va ia pretul de VANZARE...acesta se preia automat doar la vanzari, respectiv iesiri
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Poti incerca sa faci altfel, adica creezi un client fictiv 482 si o iesire pe aviz si o intrare tot pe furnizorul fictiv de 482 pe intrari.
ok, dar cei de la saga mi-au spus ca se face pin intrari - aviz- cu minus din gestiuinea predatoare si cu plus in gestiunea in care fac transferul. prin transferuri imi cere gestiunea primitoare , in cazul meu este o gestiune global valorica , si nu am coduri pentru marfa la aceasta gestiune
Dar poti completa gestiunea global-valorica la primitor si restul face programul.
- fagarasa176
Am facut proba si la mine preia pretul de vanzare la intrari...
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
multumesc frumos !