Nu stiu cum o rezolv....
-
Nu stiu cum o rezolv....
Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarele probleme de cca 2 luni:
- cand navighez pe net, cateodata dupa cca 5 minute ,alta data 1 ora, imi apare mesajul "establishing secure connection..." si trebuie sa restartez calculatorul pentru a avea acces din nou la net (mail).Nu pot sa mai accesez nimic
-la fel patesc cand fac declaratiile si trebuie sa semnez electronic
-imi apare si mesajul "ERR_SSL_PROTOCOL.ERROR"
Cu stima,Violeta
- cand navighez pe net, cateodata dupa cca 5 minute ,alta data 1 ora, imi apare mesajul "establishing secure connection..." si trebuie sa restartez calculatorul pentru a avea acces din nou la net (mail).Nu pot sa mai accesez nimic
-la fel patesc cand fac declaratiile si trebuie sa semnez electronic
-imi apare si mesajul "ERR_SSL_PROTOCOL.ERROR"
Cu stima,Violeta
Re: Nu stiu cum o rezolv....
Parerea mea sincer (?!), trebuie sa resetezi browser-ulfolosit.
Adica acel mic programel (Internet Explorer, Chrome, Mozilla, Safari, Opera, sau mai stiu eu ce folosesti) numit browser (rasfoitor pe limba noastra) a fost modificat de vreo extensie/"add on" (un alt mic programel) care s-a instalat pentru ca a primit acest drept de cel care a folosit browserul. Adica ai instalat ceva ce ti-a aparut pe ecran fara sa citesti despre ce este vorba.
Exista posibilitatea sa revii la starea initiala in care se afla browserul.
Fiecare browser are posibilitatea de a reveni la starea initiala, adica fara sa mai aiba nicio extensie sau "add-on"-uri (add-on = adugari).
Scrie ce browser folosesti ca sa primesti ajutorul de care ai nevoie.
Adica acel mic programel (Internet Explorer, Chrome, Mozilla, Safari, Opera, sau mai stiu eu ce folosesti) numit browser (rasfoitor pe limba noastra) a fost modificat de vreo extensie/"add on" (un alt mic programel) care s-a instalat pentru ca a primit acest drept de cel care a folosit browserul. Adica ai instalat ceva ce ti-a aparut pe ecran fara sa citesti despre ce este vorba.
Exista posibilitatea sa revii la starea initiala in care se afla browserul.
Fiecare browser are posibilitatea de a reveni la starea initiala, adica fara sa mai aiba nicio extensie sau "add-on"-uri (add-on = adugari).
Scrie ce browser folosesti ca sa primesti ajutorul de care ai nevoie.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Folosesc Google Chrome si am Win 7.Merci,pt raspuns.Cu stima, Violeta
ia descarca acesta portabil si dupa lansare vedeti daca e ok.
http://www.softpedia.com/progDownload/G ... 42101.html
http://www.softpedia.com/progDownload/G ... 42101.html
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Multumesc,o sa incerc.Poate mai primesc vreun sfat .Cu stima,Violeta
-
Nu s-a rezolvat problema.Poate ma ajuta cineva.Cu stima, Violeta
atunci va trebuie instalat din nou, sistemul de operare pe calculator. sigur nu o sa mai aveti probleme.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Revin cu aceeasi sugestie: resetare de browser pentru ca si Internet Explorer poate reveni la starea (setarea) initiala si Chrome, si Mozilla-FireFox, de fapt toate browserele.
Nu exista o alta sugetie mai buna.
Adiuca exista: reinstalare sistem de operare cum Herganiec a sugerat.
Nu exista o alta sugetie mai buna.
Adiuca exista: reinstalare sistem de operare cum Herganiec a sugerat.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Merci pt raspuns.De reinstalare sistem operare fugeam din lipsa de timp.Cu stima, Violeta
Înainte de asta: o scanare cu Mawarebytes. Resetare la valori implicite se poate face direct din browser nu e nevoie de reinstalarea sistemului.
Oricum:
- descărcați și rulați Adwcleaner. Dați-i scan apoi clean
- descărcați, instalați și rulați Malwarebytes de pe malwarebytes.org - are interfață în limba română și e foarte eficient
- folosiți ccleaner pentru curățarea sistemului și registry
- resetați valorile implicite pentru internet în "Internet options" din control panel folosind resore defaults pentru IE sau pentru Chrome după ce dați click pe setări - "Arat setările avansate (show advanced settings) și de acolo resetare opțiuni implicite
Oricum:
- descărcați și rulați Adwcleaner. Dați-i scan apoi clean
- descărcați, instalați și rulați Malwarebytes de pe malwarebytes.org - are interfață în limba română și e foarte eficient
- folosiți ccleaner pentru curățarea sistemului și registry
- resetați valorile implicite pentru internet în "Internet options" din control panel folosind resore defaults pentru IE sau pentru Chrome după ce dați click pe setări - "Arat setările avansate (show advanced settings) și de acolo resetare opțiuni implicite
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Problema ar putea fi cauzata si de alte componente ale pc-ului sau ale retelei:
un program anti-virus (kaspersky face de'astea), un firewall, un proxi-server, sau de ce nu, un program spam cum ar fi browser guard.
un program anti-virus (kaspersky face de'astea), un firewall, un proxi-server, sau de ce nu, un program spam cum ar fi browser guard.
Marian Apetre
-
Multam mult.Spune-mi e posibil sa sterg ceva,trebuie sa tin cont de ceva anume cand descarc si scanez,ma refer la Malwarebytes,Cclener si Adwclener?Violeta
-
Rezolvat doar prin scanare cu Malwarebytes.Mii de multumiri.Cu stima, Violeta
E ok că ai rezolvat. Am uitat să spun de prima dată: toate se oferă să facă back-up acolo unde este cazul sau mută în carantină ceea ce găsesc, pentru orice eventualitate. În unele cazuri nu au de ce să facă asta și ceea ce se șterge e nevoie să fie șters.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.