Inchidere societate srl cu asociat unic

belascua

#1 Mesaj de belascua »

Buna ziua , am urmatoarele intrebari legate de dizolvarea si radierea unei societati : 1. Care sunt pasii pentru inchidere ? 2. Cum se procedeaza cu capitalul social de 200 ron ? 3. Ce fac cu stocul de marfa ? 4 . Cat dureaza procesul de inchidere ? 5. Trebuie sa apelez la un lichidator sau avocat care sa faca demersurile ? 6. Cam cat costa inchiderea ? Va multumesc mult si va rog sa ma ajutati !

septimiuv

Re: Inchidere societate srl cu asociat unic

#2 Mesaj de septimiuv »

ia legatura cu un lichidator

belascua

#3 Mesaj de belascua »

E cazul de lichidator ? E doar asociat unic si societatea are toate datoriile platite ! Poate nu m-am exprimat bine dar e vorba de dizolvare si radiere ! Din punct de vedere contabil vreau sa va intreb urmatoarele : 1. Contul 455 are sold creditor 700 ron , ce pot face cu el daca renunta asociatul la ei ? Trec pe venituri si va fi impozitat cu 3 % fiind micro ? 2. Ce fac cu soldul contului 1068 ? 3. Ce fac cu soldul contului 426 in suma de 200 ron ......e un sold care vine din anii anteriori ? 4. Capitalul social cum il restitui daca nu sunt bani ? Multumesc !!!

ferenta

Re: Inchidere societate srl cu asociat unic

#4 Mesaj de ferenta »

Dacă nu vrei să iei legătura cu un lichidator care să te lămurească, atunci dă te rog o căutare pe forum după dizolvare, radiere şi o să găseşti o mulţime de discuţii pe tema asta, unele chiar cu exemple şi monografii contabile, bilanţ de lichidare.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

Scrie răspuns