noutati versiuni

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
Scrie răspuns
balazse

Re: noutati versiuni

#301 Mesaj de balazse »

Referitor la postare:
tomac scrie: Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.
Biletul la ordin il introdus la "operatii" -> "cecuri, bo emise/primite".
La "nr doc" introduci nr biletului la ordin, completezi "data" biletului, completezi "scadenta", selectezi "furnizorul" in cauza, introduci "contul debit" ca si "401", la "suma" introduci suma de pe bilet, ti se deshide partea de "detalii" unde faci "plata".
Cand inregistrezi plata biletului la ordin prin banca la "nr doc" introduci nr biletului la ordin, completezi "data" platii (de pe extras), selectezi "furnizorul" in cauza, introduci "contul credit" ca si "5121", la "suma" introduci suma de pe bilet, ti se deshide partea de "detalii" unde faci asociereaza cu biletul inregistrat anterior.

Din pacate nu inteleg ce doresti prin (adica unde apare exact acest lucru):
bucatarua scrie:Daca introduci un bilet la ordin, suma achitata / incasata apare si pe debit si pe credit, iar soldul nu se schimba.

bucatarua

#302 Mesaj de bucatarua »

"la "suma" introduci suma de pe bilet, ti se deshide partea de "detalii" unde faci asociereaza cu biletul inregistrat anterior."

Daca ar mai aparea aceasta fereastra "detalii" ar fi bine...

Si cu biletele la ordin girate, adica cele care nu trec prin banca, cum trebuie sa procedez?

balazse

#303 Mesaj de balazse »

La mine apare asa cum am descris, verifica sa ai ultima actualizare si sa procedezi corect.

Folosesti un cont intermediar, de exemplu 5125 sau 581.

danilevicis

#304 Mesaj de danilevicis »

In sfaaarsiiitt un submeniu cu adevarat folositor (dezmembrari) Acum pot renunta la ecranul transferuri. Se pare ca oricate emailuri cu sugestii dai, cand isi dau ei seama cu adevarat atunci se face! :wink:
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

fagarasa176

#305 Mesaj de fagarasa176 »

Nu stiu daca inainte era dar eu abia acum am observat
La filtrare in meniul iesiri acuma exista filtrare dupa data scadenta a facturilor de iesire
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

balazse

#306 Mesaj de balazse »

Exista deja de prin 2008. :mrgreen:

herganiec

#307 Mesaj de herganiec »

ei acuma.. :) cred ca daca majoritatea utilizatorilor cunosc 50% din optiunile programului ar fi foarte bine... dar nu cred.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

fagarasa176

#308 Mesaj de fagarasa176 »

Daca taceam ... filozof ramaneam :roll:
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

balazse

#309 Mesaj de balazse »

Majoritatea optiunilor doar atunci le observam cand suntem nevoiti sa le utilizam.
Eu am multe back-up-uri (cam pentru fiecare versiune) si doar asa imi pot da seama de cand s-a introdus ceva nou.

ioni459

#310 Mesaj de ioni459 »

Intrebare:
Cei de la Saga o sa actualizeze programul pentru modificarea salariului minim de la 01.07.2014, sau modificam noi singuri in ''Configurare salarii'' ???

Multumesc

ferenta

#311 Mesaj de ferenta »

Cu siguranţă se va modifica şi în program.Dar dacă aveţi o urgenţă, atunci completaţi manual.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

herganiec

#312 Mesaj de herganiec »

vers 443
3. In partea superioara a ecranului "Jurnal de banca", s-a introdus un buton care permite importul extraselor in format MT940. Deocamdata, acest format este disponibil doar la BRD.
foloseste cineva asa ceva..? poate sa dea detalii ce si cum se utilizeaza? ce e formatul MT940?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

balazse

#313 Mesaj de balazse »

Pentru IonI459
Unde te grabesti, inca nici noua declaratie nu a aparut. Totusi de ce vrei sa modifici manual? Deja vrei sa faci salariile pe iulie?

Pentru HerganieC
Citeste aici (daca utilizezi internet banking de la BRD precis se poate exporta extrasul in acest format):
http://preview.brd.ro/&files/fisa-infoswift.pdf

herganiec

#314 Mesaj de herganiec »

macar asa stim despre ce e vorba. dar as fii curios cati utilizeaza "facilitatea" aceasta.

balazse

#315 Mesaj de balazse »

Pai s-a mai mentionat acest lucru de ceva vreme de cativa utilizatori, doar ca nu s-a gasit atunci solutia.
Ma gandesc ca se va introduce si pentru alte banci cu timpul, doar sa se gaseasca calea (aici vor avea o contributie si bancii daca o sa puna la dispozitie formatul care se poate importa).

Scrie răspuns