Buna ziua,
o angajata isi va relua activitatea dupa CIC de 1 an,in data de 26 mai(luni),cind trebuie sa fac inregistrarea in Revisal ?si care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac atat in Saga PS cat si in Revisal?
multumesc,
Reluare activitate dupa CIC 1 an
Re: Reluare activitate dupa CIC 1 an
In programul Saga vei modifica la "state de plata" -> "concedii" -> "concedii de odihna..." la inregistrarea intrarii in crestere copil data de "pana la", care va fi 25.05.2014.
In programul revisal incetezi suspendarea.
In programul revisal incetezi suspendarea.
Buna ziua din nou,
va rog sa ma ajutati in SAGA ,caci nu ma descurc:
am intrat asa cum ati zis in State pl/co/co od..si am modificat data la salariata respectiva,
dar nu-mi apare aceasta salariata in lista de slariati ai statului de plata pt luna mai 2014,
nu ar trebui sa fac inregistri la Salariati/Registru evid salariati/si sa-l pun activ sau reactiv ???
multumesc,
va rog sa ma ajutati in SAGA ,caci nu ma descurc:
am intrat asa cum ati zis in State pl/co/co od..si am modificat data la salariata respectiva,
dar nu-mi apare aceasta salariata in lista de slariati ai statului de plata pt luna mai 2014,
nu ar trebui sa fac inregistri la Salariati/Registru evid salariati/si sa-l pun activ sau reactiv ???
multumesc,
Ai completat cumva "ultima zi de lucru" (cand a plecat in CCI) in meniul "salariati"? In caz afirmativ sterge de acolo acea data.
Partea de ReviSal nu afecteaza partea de stat de plata si meniul "salariati", asta nu inseamna ca in ReviSal nu va trebui sa inregistrezi incetarea suspendarii.
Partea de ReviSal nu afecteaza partea de stat de plata si meniul "salariati", asta nu inseamna ca in ReviSal nu va trebui sa inregistrezi incetarea suspendarii.
in Revisal am inteles cum fac,dar in SAGA nu ma descurc(cind a plecat in CIC nu am completat data ),
La "concedii de odihna..." ce perioada iti apare la acel angajat?
Dupa modificare ai apasat pe "actualizare date"?
Dupa modificare ai apasat pe "actualizare date"?
LA conc od imi apare per 01.08.2013-25.05.2014
am dat "actualizare date" dar nu-mi apare salariata in statul de plata pe luna mai
am dat "actualizare date" dar nu-mi apare salariata in statul de plata pe luna mai
-
Verificati cu atentie daca aveti completata rubrica <Ultima zi de lucru> din Fisiere>Salariati cand selectati persoana in cauza (acest lucru v-a fost mentionat si de colegul Balazse). Daca este introdusa data o stergeti si accesati butonul <Actualizare date> din ecranul State salarii.
da,acum e ok:
am stes data-ultima zi de lucru si apoi am dat "actualizare date"/State de plata
multumesc mult de tot !
o zi super va doresc !
am stes data-ultima zi de lucru si apoi am dat "actualizare date"/State de plata
multumesc mult de tot !
o zi super va doresc !