coasigurati nou intrati
-
Re: coasigurati nou intrati
ok, minimul nu stiu cat e scuze.
Pai lasati asa si cereti actele necesare unui coasigurat si cererea angajatului pt coasigurat dar cu data angajarii iunie 2011 (ca sa fiti ok macar acum). bine ca nu v-a calcat careva.tontv677 scrie: Ca solutie ce ar trebui facut acum, ramane mai departe coasigurat in statul de plata si D112?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Am puricat , pe cel de al 2-lea contract nu apare pe stat cu deducere pt coasigurat ci doar in anexa de la D112....
...iar din feb 2013 apare cu deducerea pe stat pentru ca la data respectiva aduce actele de la finanate, primarie etc etc...deci partial nu e OK, perioada in care apare pe anexa D112 si pe stat nu...trebuia cumva sters manual si din anexa?
De ce preia in anexa daca in stat nu apare?
multumesc!:)

De ce preia in anexa daca in stat nu apare?
multumesc!:)
da, sigur trebuia eliminat manual si din D112 de la coasigurat daca nu mai este.
programul Saga nu elimina coasiguratul daca este l-ati eliminat de la deducere suplimentara.
programul Saga nu elimina coasiguratul daca este l-ati eliminat de la deducere suplimentara.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Ar trebui facut rectificativa la D112 in acest caz? Fiscal e ok, dar apare mentionat in anexa..oare cum sa fac?
merci!
merci!
Atentie mare totusi, faptul ca cineva este persoana in intretinere nu inseamna automat ca este si coasigurat, si invers.
Poti sa depui rectificativ, ca nu se modifica decat persoana coasigurata.
Eu am propus deja de ceva timp ca si persoanele coasigurate sa apara in meniul "salariati" astfel se pot reduce astfel de greseli (oricum ar fi optim daca s-ar putea modifica meniul "salariati" pe modelul meniului "imobilizari").
Poti sa depui rectificativ, ca nu se modifica decat persoana coasigurata.
Eu am propus deja de ceva timp ca si persoanele coasigurate sa apara in meniul "salariati" astfel se pot reduce astfel de greseli (oricum ar fi optim daca s-ar putea modifica meniul "salariati" pe modelul meniului "imobilizari").
ar fii excelent ca de la fisiserul <salariati> sa poti introduce si coasiguratii (nume cnp, o bifa pt coasigurat)... intr-adevar ar fii mai putine greseli .
De la ce data intra persoana ca si coasigurat, din luna urmatoare cererii? Intreb ca o angajata vrea sa-si puna sotul coasigurat, contractul de munca al acestuia a expirat pe 05.03.2015. Pot io' sa-l prind ca si coasigurat pe martie avand in vedere ca a obtinut venituri in perioada 01-05.03.2015?
da puteti.