control de la serviciul de investigatii a fraudelor

popad70

control de la serviciul de investigatii a fraudelor

#1 Mesaj de popad70 »

Am o firma care are sediul in Bucuresti si un punct de lucru in delta.
In weekend a avut un control la punctul de lucru din delta si urmeaza sa duca actele la control luni. Astia cer " toate documentele de evidenta contabila ale societatii din 01.2014 pana pe 07.06.2014 (documente de incasare si plata, jurnale de vanzari si cumparari, balante de verificare, documente de provenienta pt. produsele aflate pe stoc)"

Eu am jurnalele de vanzari si plati , balantele de verificare pentru toata societatea nu separat pe punctul de lucru din delta;
-am registrul de casa separat, statul de plata separat,
Cer trebuie sa le trimit? In ghilimelele de mai sus am scris fix ce au scris ei in procesul verbal de control.

Pe langa asta, mai am o lista cu ce trebuie sa trimit pentru itm.

Multumesc pentru ajutor!

herganiec

Re: control de la serviciul de investigatii a fraudelor

#2 Mesaj de herganiec »

documentele pt toata firma.. dar sa vada documentele separat (facturi chitante) pt punctul de lucru.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

popad70

#3 Mesaj de popad70 »

Am sa-i dau jurnalele de cumparari si vanzari, balantele si documentele primare:facturi si chitante pentru punctul de lucru.

Mai am o intrebare:
-la itm imi cere registrul de evidenta a salariatilor in format electronic-ultima dovada depusa la itm.
Asta presupune sa-i dau ultimul raport de depunere revisal?
Multumesc!

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

intrati la ITM si faceti captura de ecran cu informatiile de acolo de depunere. altceva nu se poate scoate de la ITM.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

popad70

#5 Mesaj de popad70 »

Multumesc!

popad70

#6 Mesaj de popad70 »

Daca trimit documentele asa cum am zis mai sus, e ok?
Adica as trimite facturi si chitante doar pentru punctul de lucru nu toate documentele firmei. Am pe putin 25 de bibliorafturi cu documente pe cele 5 luni care s-au incheiat.
Multumesc!

Scrie răspuns