Eroare bilant ONG

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
codrianua

Eroare bilant ONG

#1 Mesaj de codrianua »

Buna ziua.
Am avut un bilant la ONG depus la ghiseu . Cand am verficat recipisa am avut urmatoarea eroare : eroare atribut caen: caen AFSP: valoarea 8560 nu se afla in lista. Stiti de la ce ar putea fi si cum as putea face sa nu imi mai dea cu eroare. AFSP sunt activit fara scop patrimonial, dar nu inteleg de ce nu imi accepta caenul respective.
Multumesc.

dinut171

Re: Eroare bilant ONG

#2 Mesaj de dinut171 »

vi s-a dat nr.de identificare la ghiseu,daca da este ok,pastratil la dosarul de bilant,ca nun este problema dv.de cod caen este problema lor a celor de la administratie ca nu si-au actualizat codurile corect.

balazse

#3 Mesaj de balazse »

Pentru DinuT171
Chiar daca ai nr de inregistrare de la ghiseu, daca recipisa nu este valida inseamna ca nu s-a transmis documentul, exceptie daca exista doar atentionare.

Pentru CodrianuA
Ar trebui sa te prezinti la finante pentru a lamurii problema.

butnaruc323

#4 Mesaj de butnaruc323 »

buna seara,
am aceeasi problema si nu stiu cum sa o rezolv
am depus bilant ong cu cod caen 0170 pe randul ,,activitati fara scop patrimonial ,, asa cum s-a preluat din saga, fara sa selectez cod caen 0170 vanatoare,capturarea cu ....etc.de pe ranul 2, si recipisa este cu eroare atribut:caen_AFSP:valoare ,0170, nu se afla in lista, am mers la finante cu un al doilea formular bilant cu : 0170 la ,,activitati fara scop patrimonial,, si cu 0170 vanatoare etc.,etc.....
pe randul cu ,,activitati economice sau financiare ,, si am la recipisa acelasi mesaj. incerc sa fac bilantul pe programul de la finante si sa selectez numai randul 2 si la validare imi spune ca nu am selectat cod caen? nu mai stiu cum sa procedez.
poate ma ajuta cineva, multumesc

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Daca codul 0170 nu apare la activitatea fara scop patrimonial inseamna ca acel ONG are activitate economica, nu?
Vezi care cod CAEN poti alege pentru activitatea fara scop patrimonial din lista permisa. :wink:

Scrie răspuns