FACTURA PROFORMA
FACTURA PROFORMA
Am o factura proforma in data de 30.05 cu contravaloare avans servicii turistice , apoi cu data de 11.06 am alta cu diferenta de plata servicii turistice si factura fiscala cu suma celor 2 cu data de 03.06.2014!!
cum inregistrez??
este cheltuiala nedeductila??
cum inregistrez??
este cheltuiala nedeductila??
Re: FACTURA PROFORMA
inregistrezi factura din 03.06.2014 .
Nu e deductibila ( neavand legatura cu veniturile ) , vezi art 21 CF
Nu e deductibila ( neavand legatura cu veniturile ) , vezi art 21 CF
- fagarasa176
Factura proforma nu se inregistreaza in contabilitate este doar un document informativ.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
mersi. asa am facut
-
Va rog sa-mi spuneti cum fac o factura proforma in saga?
ca o factura normala pe iesiri doar ca listarea/tiparirea o faci cu prima imprimanta si scrii acolo jos Factura proforma

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Multumesc mult 

Pe ce versiune de Saga apare ceea ce ai pus in imagine??? Ca numai nu o gasesc si avem foarte mare nevoie de asemenea formular.
pe toate.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
- fagarasa176
Sau nu validezi factura si la printare apare automat denumirea de factura proformaherganiec scrie:ca o factura normala pe iesiri doar ca listarea/tiparirea o faci cu prima imprimanta si scrii acolo jos Factura proforma
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Programul s-a mai schimbat din 2014 si solutiile de mai sus nu par sa mai functioneze. Cel putin eu nu am reusit. Cum fac sa-mi apara scris "factura proforma" in loc de "factura" in partea de sus a documentului?
La ecranul din partea de jos aveti doua iconuri care seamana cu o masina de scris (sau imprimanta) pe mijloc
Primul icon (Tipareste anexa) tocmai asta face: tipareste in alt format factura si va da posibilitatea sa scrieti FACTURA PROFORMA inainte de a tipari (in fereastra de tiparire, jos, puteti modifica/aduga)
Primul icon (Tipareste anexa) tocmai asta face: tipareste in alt format factura si va da posibilitatea sa scrieti FACTURA PROFORMA inainte de a tipari (in fereastra de tiparire, jos, puteti modifica/aduga)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Acum am inteles. Multumesc frumos!
Buna ziua. Am o factura proforma de la furnizor cu data de 04.11. Pe baza acesteia am emis o factura catre client tot in 04.11. Problema e ca factura fiscala am primit-o de la furnizor abia in 06.11. Stiu ca nu e bine, dar exista vreo solutie???
De ce nu e bine?