PRELUARE DATE DIN REVISAL ITM

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
cernatv

Re: PRELUARE DATE DIN REVISAL ITM

#16 Mesaj de cernatv »

La mine, spre exemplu, nu a mers direct .rvs.
De aceea i-am si propus din start varianta cu dezarhivarea (propusa de fapt, initial, de cei de la Saga).
Numai ca e mai ghinionist(a), vad ca nu reuseste nici asa.

balazse

#17 Mesaj de balazse »

Pentru MireaL699
Incearca cele postate aici:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... 24#p109466

herganiec

#18 Mesaj de herganiec »

cernatv scrie:Pentru Revisal ITM ai Instrumente>Import angajator. Inainte fa o salvare cu Salvare baza de date.
Deci, am vreo 900 de angajati pe Revisal ITM, pe calculator1 care s-a virusat.
Am instalat Revisal ITM pe alt calculator2 si as vrea sa mut baza de date de pe calculatorul1 in calculatorul2 sa se poata lucra mai departe.

Am incercat ceva dar nu s-au transferat datele(administrare-salvare pe primul si apoi am creat firma pe calc2 si am restaurat directoarele respective dar nu s-au transferat datele).

Poate stie cineva pasii exacti? Mersi.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

balazse

#19 Mesaj de balazse »

Ai facut cumva o salvare baza de date in ultima perioada?
Eu sugerez ca inainte de orice inregistrare in ReviSal sa se faca o salvare, precum o copierea acestei salvari pe CD/DVD/flash cel putin lunar.

herganiec

#20 Mesaj de herganiec »

Sunt facute, eu altceva intrebam.. cum trec programul ITM cu baze de date cu tot a unei institutii pe alt calculator?
Am citit ceva, dar ma gandesc ca a mai facut cineva operatia aceasta si m-ar ajutam sa nu mai pierd vremea cu teste.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

balazse

#21 Mesaj de balazse »

Pai daca ai facut salvare de baza de date ("instrumente" -> "salvare baza de date"), ai instalat pe noul pc programul (http://www.inspectiamuncii.ro/), dupa care pe noul pc itnroduci o firma "test" (care ulterior il poti sterge, dar sa fie cu un cod fiscal care nu apartine de firmele tale, poti utiliza chiar si CIF-ul celor de la Saga, vezi aici: http://www.sagasoft.ro/contact.php), dupa care restaurezi din baza de date ("instrumente" -> "restaurare baza de date").
Eu n-am intampinat erori sau diferente, ii drept ca n-am avum un asa mare nr de angajati.

herganiec

#22 Mesaj de herganiec »

mersi, mai incerc azi.

Scrie răspuns