Buna seara.
Prin regulamentul intern al societatii s-a stabilit ca incepand cu data de 01.03.2014 activitatea se va desfasura si pe timpul noptii si in weekend , drept pt care salariatii vor beneficia de spor de noapte si de spor de weekend aferent orelor lucrate.
De aceste sporuri vor beneficia doar acei salariati care lucreaza noaptea sau in weekend.
Intrebarile mele:
1. Se intocmeste act aditional la CIM sau este de ajuns actul aditional de modificare ROI?
2. Cum se inregistreaza in revisal tinand cont ca de la luna la luna aceste sporuri difera in functie de orele prestate?
Multumesc
Spor de noapte si weekend
Re: Spor de noapte si weekend
1. se intocmeste act aditional
2. se inregistreaza ca spor permanent (sporul de weekend si de noapte.) din programul Saga il configurati de la administrare ceva de genul:

iar programul Saga duce ce trebuie in revisal pt transmitere ITM.
2. se inregistreaza ca spor permanent (sporul de weekend si de noapte.) din programul Saga il configurati de la administrare ceva de genul:

iar programul Saga duce ce trebuie in revisal pt transmitere ITM.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
La sporul de wk-end ai bifat "ca exemplu" ore suplimentare 1? Am si eu spor de wk-end, dar am bifat aplicat la salariu de baza.... Oare am gresit?
pai.. cam...
daca lucreaza cineva in weekend ii platesti ca spor doar orele de weekend nu?
Asa e normal.
Lucreaza cineva un singur weekend intr-o luna si ii dai la sal de baza ?
daca lucreaza cineva in weekend ii platesti ca spor doar orele de weekend nu?

Asa e normal.
Lucreaza cineva un singur weekend intr-o luna si ii dai la sal de baza ?

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Si inca o intrebare daca se poate ...... cum se procedeaza in Registru evid salariat - Istoric salariat - acolo unde se adauga modificarile de salariu - si de unde iese adeverinta de vechime in cazul in care am si spor de weekend si spor de noapte..... vad ca nu imi ia decat sporul de weekend care este configurat a se aplica la salariul de baza (la sporul de noapte, am bifat, normal, ca se aplica numai orelor lucrate noaptea).
Practic in adeverinta de vechime nu va aparea decat sporul de wk-end? este corect asa?
Practic in adeverinta de vechime nu va aparea decat sporul de wk-end? este corect asa?
da, ete corect. apar doar sporurile permanente nu si cele ocazionale.